Nytårs aftens neglelak

20151231_001153 (1)

 

Jeg fik nogle nye ting og farver at lege med til jul af neglelak. Den lilla farve er fra depend. Jeg lagde nogle andre farver oven på og derefter tilføjret nogle guldglimmer. Jeg gik først efter at med farverne at det skulle ligne fyrværkeri, men det gik ikke helt efter planen og jeg endte med at improvisere med guld glimmeret.

2 thoughts on “Nytårs aftens neglelak

    • Takker 😀
      Jeg lagde en lilla base farve, så brugte jeg flere forskellige farver oven på hianden hvor jeg lavede streger fra midt på neglen og udad. 😀 Jeg brugte farverne, sølv, orange, rød. Derefter brugte jeg guld glimmer flager fra en klar neglelak med guldflager som jeg har, ;D men istedet for bare at smøre den på udvalgte jeg de flager jeg syntes bedst om 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *