Mystikeren

Denne gang har jeg ikke taget et billede af selve bogen da jeg helt glemte det i farten inden jeg afleverde den tilbage til biblioteket. ;D hehe

9788771053531_200

Title: Mystikeren
Forfatter: Alyson Noël
Fra serie: The Soul Seekers
Bog i serie: 3


♥ ♥ ♥


Fra bogens bagside læses

“Et er, at det ikke altid er nemt for Daire Santos at bære det enorme ansvar, der høre med til at være en søger. Noget andet er, at hendes konkrete mission: at besejre den onde Cade Richter, ganske enkelt virker umulig. Cades sjæl er nemlig vævet tæt sammen med hendes kæreste Daces sjæl, og det udsætter deres kærlighed for den ultimative prøve. Hvordan kan hun udslette Cade uden også at udslætte sin egen kæreste? Er Daires og Daces kærlighed stærk nok til at overvinde døden? Og hvad venter dem på den anden side….?”

Anmeldelse:

Daire er oppe i oververdnen og er ved at komme over sin død/ genopstandelse ved hjælp af den mystiske lysende mand som snuppe hende fra underverdnen da hun var lige ved at dø.
Dace har mistet sin sjæl og er bundløs ulykkelig da han tror at Daire er død og borte. I middelverdnen er de forsvundne og alle deres kære og venner er dybt bekymrede.
Med tiden imod dem glæder det om at rede hinanden og stoppe det onde i tide.

Fra alle tre bøger har jeg fået en følelse af at tingene skulle gå stærkt og alle forhindringer man kan komme på skal ske for heltene. Alle deres forsøg og bedste planer som følger alle principper falder uhælpeligt til jorden. Og fjenden virker som den suveræne overmagt. En overmagt der bare leger med dem for sjov skyld, en overmagt der lader dem prøve at stoppe dem fordi at den er overbevist om at de ikke kan besjre den/dem.
Ting og personer bliver på det nærmeste smidt i hoved på en og så bagefter så virker det som om den eneste forklaring på lige pludselige ændringer og opstående af nye personer er skæbnes værk, eller det hele har en højere mening.
I starten tænkte jeg at de små ting der bliver smidt ind fra siden som virker lidt tilfældig må have en større mening og der vil komme en større forklaring i de videre bøger. Men nu er dette den tredje bog i serien og nu får jeg mere det indtryk at det er mere skrivestilen og plottet der bare er sådan.
Så for mig virker det hele lid forhastet. Hovedpersonerne er altid i tidsnød, en kamp mod tiden mod det onde som vil ske.

Dog syntes jeg faktisk at historien har udviklet sig i en god og spændende retning. Der er kommet mere beslutsomhed og et mål og en plan. Som heg synes er fantastisk. 😀
Skiften mellem personernes sysvinkel er stadig i denne bog og nu høre man også fra Xotichl side som jeg synes er meget intrasant fordi hun er blind og har det som kaldes blindsyn som er meget intrasant at høre beskrevet.

Jeg kan rigtigt godt lide historien og den ide med totemdyr osv. Men jeg må indrømme at den måde at alt virker forgæves og det virker som om lige meget hvad heltene gør vil det kun være en rids i det ondes lak.
Dog på dette punkt har denne bog faktisk givet lidt håb om at det ikke er helt umuligt. Som jeg er meget glad for, selvom at håbet er lille så er det stadig lyssegrønt. 🙂
Med det har hovedpersonerne også blevet det mere visere og derved også en styrke at tilføje dem i deres kamp.

Fra sidste bog blev Daire taget til himmels af en mytisk lysende mand. Men det spændende i det mysterium det er hvorfor han brød alle regler for at redde hende, giver krydderi til historien. Dog falder dette hurtigt til jorden og man får en for mig lidt flad forklaring på hvorfor. Igen skæbnen og det fri valg og hele verden og dens væsner er forbundet. Der er lidt mere til forklaringen men den vil jeg ikke afsløre. ;D

Sidste bog sluttede meget spændende og denne bog lagde godt ud. Midten var også spændende men så mod enden blev det mere håbløst i det. Slutningen lægger igen ud med spænding og en optakt til en spændende næste bog.
Hovedpersonen er blevet mere moden og der er kommet andre bolle på suppen i kampen. Jeg glæder mig til at læse næste bog.

Jeg har givet denne bog 3 stjerner. 😀

Har i læst den? Hvad syntes i om den? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *