Bibliotek bogudsalg

20160102_102533

Biblioteket i Odense har denne fine tradition at en gang imellem så laver de et bogudsalg af de bøger de gerne vil af med. Dette kan være lige fra gamle bøger der ikke bliver lånt mere til nyere bøger hvor de bare har alt for mange af samme eksemplar. Så det betyder at man mere eller mindre kan finde alt muligt der inde. Sidste gang fandt jeg endda en engelsk udgave af “vandrende sjæle” (The Host -> på engelsk), som er absolut en af mine skattede bøger. Jeg har/ havede allerede en dansk udgave, men kunne ikke lade vær til prisen.

Det blev holdt i weekenden den 15 januar kl. 12-19 og 16 januar kl. 10-16.

Ja nu kommer jeg til prisen. ;D Det skifter lidt fra gang til gang og hvad du går efter. Men denne gang var det at alt kostede en sølle 5 kroner. ;D For en bogelsker så betyder dette jo at det ikke er lige så lidt bøger man får med dig hjem.

Dog i år skulle jeg arbejde begge dage hvor de blev afholdt. Desværre 🙁 Så den første dag var jeg der kun efter arbejde hvor det meste af det gode var taget, så der kom jeg blog hjem med 3 bøger. Men den næste dag var jeg der inden jeg skulle på arbejde og der fandt jeg en del flere bøger at tage med mig. ;D

Til disse går tingene hurtigt og da jeg ikke er verdens hurtigeste læser kan jeg godt ende med bøger med hjem som jeg bagefter kan stå der og tænke, hvorfor? eller bøger midt inde i en serie. 😀 Men som sagt kommer jeg også hjem med nogle perler til samlingen. ;D

IMG_2591

 

Her er så et billede af den stak som jeg nu har stående derhjemme fra bogudsalget. 😀 Det sneede uden for og syntes det var det perfekte tidspunkt til at tage nogle billeder hvor jeg kunne snige sneen med. ;D
Men jeg gik hjem med titlerne:

 • Den labyrintiske kyst del 1. af Fuyumi Ono.
 • Den labyrintiske kyst del 2. af Fuyumi Ono.
 • Marskens konge af Alex Uth.
 • Forbandelsen af Silja Bødker.
 • The name of the wind af Patrick Rothfuss.
 • Deadlocked af Charlaine Harris.
 • Dead reckoning af Charlaine Harris.
 • Vestens herre af David Eddings.
 • Povrce (kogebog).
 • Pradovslevs pagt af Peter Grønlykke.
 • De spidsørede af kathrine Louise Nielsen.
 • Relief (tredje i en serie) af Dennis Jürgensen.

Så det var ikke så lidt jeg skulle slæbe med hjem igen. 😀 Nogle af dem går der nok længe inden jeg vil læse men andre af dem vil det nok ikke så lange tider før jeg ikke kaste mit blik på dem. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *