Besat

nattenssanger1_web

Title: Besat
Forfatter: Christina Bonde
Bog fra serie: Nattens sanger
Bog i serie: 1


♥ ♥ ♥ ♥


Tekst til lydbog:

“Da unge Victoria Rose møder den mystiske godsejer Lucas, forelsker hun sig straks i ham. Men Lucas gemmer på en stor hemmelighed, han er vampyr. Gennem Lucas introduceres hun nu til en ikke helt ufarlig verden af vampyrer, en verden hun måske er tiltænkt en større rolle i?”

Anmeldelse:

En kærligheds historie. Hvor titlen passer helt perfekt. Victoria ser denne mand og fra første blik bliver hun basat af ham. Hun tænker hele tiden på ham, kan næsten ikke sove. Men det viser sig at han heller ikke er helt almendelig.

Hun lære om hans natur og fordi hun elsker ham prøve hun at tage ham som han er. Dog har hun svært ved tanken om hvad de spiser, da hun selv mener det er forkert. Dog kan hun ikke komme med så mange gode argumenter når han ville dø hvis han ikke fik blod.

Det som hun mener er virkeligt og muligt. Hele hendes verden bliver vendt på hovedet Hvor hun har en indre krise om et etiske rigtige og forkerte i situationen med at tage en andens blod, i forhold til sin kærlighed til Lukas vampyren.

Victoria er en ung kvinde, en heltinde som ikke havde ventet eller ønsket en helt ny og mere bask verden som hun nu skal vænne sig til og acceptere.

Bogen indeholder romantik, mystik og noget som jeg elsker ved denn bog. Hendes egen kamp om hvad hun mener er rigtigt og forkert, hvor hendes principper kæmper med hvad hun ser og hendes egne følelser. Hun er helt igennem et storslånede kærligt menneske som elsker de mennsker som er omkring hende. Hun har en meget udviklet retfærdigheds sans og havde inden hun mødte Lukas ingen tro på det overnaturlige, og kun en tro på det som kan påvises.
Det jeg godt kan lide ved dette er at hun ikke bare tager det hele for gode vare og bare acceptere noget som strider så meget mod hele hendes verden og væsen.

Igennem bogen udvikler hun sig meget fra at være indanvendt og bange til at blive mere stærk og mere sikker på sig selv og hvad hun står for.

Jeg holdt virkelig af denne bog, kærlighed, indre konfligt men også meget spæding og action. Jeg levede mig ind i historien og følte med i begivenhederne. Dog da et punkt i bogen hvor tårre præssede på, var timingen dårlig, i den forstand at jeg sad i bussen på vej hjem fra arbejde og skulle sidde og blinke panisk for ikke at blive revet for meget med at lydbogen mens jeg endnu sad i bussen. 😉

Det er noget af det bedste når man kan blive revet med af en bog, dog ikke helt praktisk i alle situationer. ;D

Jeg er allerede fuldt igang med at høre den næste i serien, så der går nok ikke lange tider før der også er kommet et post til den herinde. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *