Skæbne

ItemImage

Title: Skæbne
Forfatter: Christina Binde
Bog fra serie: Nattens sanger
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥


Denne gang vil der ikke være noget af tekst fra lydbogen/ fra bogens bagside.
Da jeg har hørt den som lydbog og den tekst som hørte med hertil
synes jeg var alt for afslørende. 😀

Anmeldelse:

I smerten finder Victoria styrke og den skæbne hun er pålagt. Via sin smerte finder hun det budskab og den vej hun i sit nye liv sammen med Lukas vil tage.
Både hævngærighed og kærlighed styre hende i hendes valg. Men den vej hun har valgt viser sig til ikke at være lige til. Hun er blevet stærkere og mere sikker på sig selv og det budskab hun bære på. Hun vil ondskaben i denne verden til livs og med følelser vil hun dømme og besejre, men denne opgave viser sig at være lettere sagt end gjort.

Igen bliver jeg revet med af bogen på den helt stor tur af følelser. Hun er på vej til at starte et nyt liv med Lukas men det betyder også nye udfordringer. Hvor hendes mission har skjulte fristelser.

Man kan sige at den første bog i serien var en opstarter af historien, hvor plottet i første bog mere eller mindre er blevet afsluttet med bogen, hvor det kan fortsættes.
Men denne bog synes jeg lidt bære præg at det er en mellembog. Hun skal lige finde sig selv og træffe sit valg. Efter dette valg skal hun lige finde ud af hvordan hun så skal fortsætte. Her i denne periode bliver hun åndeligt stærkere og mere bevist om hvad hun vil. Som så munder ud i hun er mere bevist om sig selv og hvad hun gerne vil.
Så alt i alt så virker det som om det er en opstart til den næste bog, hvor der dog er en del spænding.

Det er så også den store grund til at denne bog får et hjerte mindre end den første bog. Da den er meget spændende men hvor det mere virkede som om denne bog er der for at lægge op til den næste. 😀
Men den var spændene og det var hyggeligt at se hvordan kærligheden mellem Lukas og Victorias udvikler sig og hvordan de valg hun tager påvirker dem, både positivt og negativt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *