Følelse

ItemImage (1)

 

Title: Følelse
Forfatter: Christina Binde
Bog fra serie: Nattens sanger
Bog i serie: 3


♥ ♥


Igen vil der ikke være noget tekst fra lydbogen da jeg også denne gang syntes den er for afslørende. 😀

Planen er lagt og den står til at blive gennemfært. Men alt går ikke helt efter planen. Victoria er slået og er nu nød til at igen at finde ud af hvad hendes skæbne er i denne nye verden. Samtidig er hun nød til at passe på dem hun har kære.

Stolthed står for fald. Hvis man kan sige dette. Victoria var så sikker på sig selv og hvad hendes skæbne var. Nu med en plan som ikke helt gik som hun havde håbet står hun igen med spøgsmålet om hvad hendes skæbne i bund er og hvad hendes foremål i hendes nye verden er. Hun var meget sikker i sin sag og styrtede ind i det og det gik ikke helt efter planen og hun står usikker igen, undernede over om hun havde været for sikker på sin sag.

Men alt er ikke helt tabt og hun må kæmpe på sin helt egen måde for at vinde.

Jeg synes at denne bog virkede lidt roede af en sidste bog at være. Den virkede som om den hurtigt skulle have afsluttet hvad den havde gang i men aligevel som om den ikke helt ville slutte og lige skulle have noget mere med. Så efter at hovedplottet er afsluttet skal der lige kastes noget mere ind som så ikke bliver afsluttet helt.
Alt i alt ville jeg tro det er fordi der vil komme endnu en bog men efter søgning af nettet så virker det som om dette er den sidste bog i serien.

Jeg kunne godt lide den første bog og den anden virkede som et springbræt til den tredje bog. Hvor det vigtigste i handlingen og plottet allerede er sket og nu skal man lige komme over den forhindring man har lagt op til. Bogen efterladte mig lidt perplex.

Men den havde også nogle gode ting i sig. Jeg kunne godt lide at høåre om hvordan det vil gå dem i deres kamp. Så derfor 2 hjerter, som den er ok. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *