Smussing farver sammen

20160124_141130

Jeg var ikke helt sikker på hvad jeg skulle kalde dette negle look. 😀 men endte med hvad i ser. 😀 beskrivende og simpel. 🙂

Jeg brugte nolge rolige fine farver fra Depend neglelak. En pastel lilla til bund, 3 lysserød nuancer samt en nuance af tyrkies. 😀 der jeg havde lagt en bundfarve tog jeg de andre farver og duppede på neglen lidt tilfældige steder, til der var mange bobler spret ud over neglen og alt i alt var alt for meget neglelak på en nejl. Derved tog jeg dn plastikpose og brugte den til at smusse farverne sammen, hvor plastikposen tog det meste af neglelakken. Derefter et top lag efter tørring. 😀

Er godt tilfreds med looket. 😀 det var meget let at lave og har meget potintaile til forskellige fave kombinationer samt som underlag til at være kreativ med neglelak stmpel. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *