Prik Prik Prik

20160205_114441

 

Jeg har i lang tid haft en dooting tool. Og for den der ikke ved hvad dette er så er det ligesom en lille pendsel, bare hvor der istedet for børste for enden er en kugle formede metal spids. Med denne dypper man den i neglelak og kan få søde små prikker. Størrelse på kugle spidsen determinere også størrelse på prikker man kan lave. Man kan også bruge dette redskab til andre ting, men lige her har jeg brugt det til prikker. 😀

Jeg har ventet lidt med at lave prikker fordi jeg havde så mange andre ting jeg kunne lave. Nu fik synes jeg det var tiden at have lidt sjov med prikker. 😀

Jeg valgte en orange farve fra depend nedderst og en mørkeblå farve fra 60 sekonds. Resultatet er ikke til at diskutere med. 😀 Det er sødt som sødt kan blive og meget let at lave. 😀

Simpelthen Elsker dooting tool. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *