Deadpool

IMG_3033

Her for leden var jeg sammen med min kæreste og nogle af vores venner ude og se den nye biograf film deadpool. 😀 Fantastisk! 😀


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Filmen handler overraskende nok om deadpool. 😉
Om hvordan han blev til deadpool. For dem der ikke ved det så under masken har han et ansigt som kun en mor ville elske. De mennesker som er skyld i dette bedårende fjæs er også de uheldige stakler at have en deadpool lige i hælene. Så ueheldige stakler for han er ikke lige til at slippe af med igen. Skyd ham, hak lemmer af ham, stik ham ned, you name it, han vil bare regenerere og slå igen. ;D

Hvis jeg skal være ærlig vidste jeg ikke meget om deadpool karakteren andet end fra lidt hist og fra fra hjemmesider andet media såsom 9gag og imgur. Så alt i alt var min forventning nok blot at grine min røv i laser. 😀 Som sagt kender jeg ikke så meget til deadpool men af det har jeg fået det indtryk at han er fantastisk sjov og noget af en goofball. 😀

Jeg blev bestemt ikke skuffet. Filemen var fantastisk. 😀 Selv for mine mere nørede venner som var med, var vild med den, de havde endda lidt større forventninger til den end jeg havde (meget mere ;D).

Det jeg virkede b4w8wlxholdt af at imellem alt det sjove og tossede så var der en rød tråd og faktisk en fed historie, og ikke bare jeg er bad ass og dræber folk. Jeg kunne virkelig godt lide at han ikke tager tingene så meget seriøst, og som også plakaten siger er han en smart ass. xD

Filmen er ikke kun for de fans der ude som allerede kender deadpool, men også for sådan en som mig som ikke ved andet end at han har en fantastisk humor. 😀
Dog tror jeg stadig man skal kunne lide superheltefilm og ligende, hvor der er noget action, død og en del ødelæggelse. 😉

Så hvis i ikke har set den endnu så glæd jer, lige fra starten af er der overraskelser og sjov. 😀

2 thoughts on “Deadpool

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *