Life Is Strange (spil)

header


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Jeg har lige afsluttet noget af et spil som hedder “Life Is Strange”, og den skal lige have nogle ord med på vejen. 😀

Du spiller som Max som efter 5 år vender tilbage til Arcadia Bay for at gå på College der. For 5 år siden flyttede hendes familie derfra, hvor derefter hun har fejlet i at holde kontakt til sine gamle venner og bekendte. Nu er hun tilbage og opdager også at hun på mystisk vis har fået evnen til at gå tilbage i tiden og ændre handlinger og tingenes udfald.
Der sker mange mærkelige ting omkring hende og det er nu op til hende at finde ud af hvordan hun skal bruge disse nye evner, samt hvorfor de mærkelige hændelser finder sted.

Jeg elsker denne spille måde. 😀 Dette spil virker mere som en serie med 5 episoder, hvor du kan være interaktiv. Du kan styre max, sakke med menneskerne omkring dig som du lyster.
Hvor det mest fede er at du får valg igennem hele historien, som vil ændre nutiden og fremtiden. Ud over at de valg du tager har koncekevnser og ændre historiens gang så har du også evnen til at gå tilbage i tiden og ændre på forskellige ting. Det betyder også at de fleste gange hvis du synes du valgte forkert kan du gå tilbage i tiden og lave det om. Men det er ikke altid man kan dette. Samt er der også begrænsinger på hvor langt du kan gå tilbage.

Igennem spillet skal du finde spor og informationer enten ved at undersøge ting eller snakke med mennesker. Hvor mennesker har en forskellig holdning til dig alt efter hvordan du har behandlet dem igennem spillet. Hvor det er vigtigt lige at finde ud af i starten at max har en dagbog og at hun skriver i den, så man lige kan læse lidt om hendes tilflytning til byen. Samt efterhånden som du møder nye mennesker vil du kunne gå ind og læse lidt om hvad hun har fået af indtryk af dem. Dette er en stor hjælp siden at hun har været på skolen i en måned da man selv hopper ind i spillet. 😀

Grafikken er fed nok, det eneste er nok dyr som er lidt rå i udtrykket men menneskerne har massere af detaljer, både i udseenede og i hvordan de bevæger sig. Samt er musikken og lyden helt i skabet. 😀
Samt er der også en fed symbolik. 😀 Som jeg ikke vil gå mere ind på da jeg nødigt til afsløre noget. 😀 Dette spil skal opleves!! 😀

Untitled

Jeg fik anbefalet dette spil af en ven. Og jeg er meget taknemlig!! 😀 Det var helt igennem et WAUW spil. Historien er helt igennem gribende hvor dine valg kun gør det mere levende og man kan ikke andet end at leve sig ind i historien i spillet.
Jeg synes mange gange at jeg sidder helt paf og ikke ved hvad jeg skal vælge at gøre, Der er så mange valg og det er ikke altid lige til at vide hvad der vil have store eller små konsekvenser, og nogle gange er det simpelthen umulige valg man skal tage stilling til.

Spillet er fantastisk helt igennem. Historien er spændende og med dine egne valg bliver man bundet på hænder og føder til spillet. Jeg har mere eller mindre taget kun små pauser fra spillet den senere tid, da ligesom en bog var jeg tryllebundet og var bare NØD til at finde ud af hvad der nu vil ske. 😀

Lad dig blive fanget af dette spil og kom på en følelsesmæssigt rusjebane. Lær at lev med de valg du foretager dig i spillet, men endelig start på spillet en weekend hvor du har tid, for tiden vil flyve. ;D

Kender i spillet? 😀 Hvad synes i? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *