Negle med bølger

20160218_110251

Jeg har lige købt nogle små sakse som kan klippe i mønster og leget lidt med en af dem, tape og neglelak. 😀 Jeg stod med valget mellem lyserrød pasteler varation eller blå og gik med blå uden at tænke på at det nok vil ende med at ligne bølger. xD Men ja så her er mine negle med bølger. xD

Men jeg tror lige at jeg skal lege lidt mere med mine sakse og neglelak. 😉 Hvor nok det næste trin er for mig og se om jeg istedet for normal tape måske kan bruge papir af en eller anden slags. Da tape er lidt svære at klippe i og det er langtsommelidt at sidde og arbejde med det for at gøre det mindre klisterende så det ikke tager neglelak med væk fra neglen når jeg fjernede det. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *