Bestilt bog

Untitled

 

Der er godt nok et stykke tid til at bogen udkommer. Dog havde saxo vintersalg. Som betød en minus 20% på alle bøger. 😀
Det kunne jeg ikke stå for. 😀

Jeg har længe holdt øje med hvornår denne bog ville komme på marked og havde planlagt at jeg nok i nærmere fremtid ville forudbestille denne bog ved saxo.
Vintersalget var en perfekt undskyldning for at forudbestille. 😀

Det mest triste er nu nok at selvom man forudbestiller en bog, betyder det ikke at det går hurtigere for bogen at blive udgivet. -.- (suk).
Lige siden jeg læste den første bog, som var mere end bare fantastisk, samt lærte at dette kun var første bog i en tænkt serie har jeg kikket efter den næste bog (denne bog). 😀 Men som i kan se er der en god tid at vente før den formentlig lander hos mig, og jeg mere end glæder mig til at kaste mig over denne bog! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *