Sæsonåbning paradisis

20160227_094322

Her den forgangne weekend, helt præcist her lørdag den 27/2/2016 var der sæsonåbning for paradisis hvor de i dagens andledning gav 2 kugler is gratis til dem der ville fra 10 til 14. 😀 Sidste år var jeg i den uheldige situation at jeg skulle arbejde den dag de havde sæsonåbning. 🙁 Men i år satte jeg dagen af til det. 😀

Så min kæreste, min veninde og hendes kæreste samt mig tog ud denne dag for at få sæsongens første is, som var dejlig gratis. 😀
Jeg er sådan en person som glæder sig alt for meget til forholdsvis små ting. Hvor det med at blive klar og komme ud af døren ikke kan ske hurtigt nok. hehe 😀 Hvor min kæreste holder mig lidt tilbage. “Rolig nu skat, hvis vi tager afsted nu er vi alt for tidligt på den”. Er nok en sætning som jeg har hørt meget og nok også kommer til at høre mange gange i fremtiden. xD
Da min kæreste og jeg ankom cirka 09:40 fandt vi allerede denne lange kø som kan ses på billede. (Det lille røde skilt under det runde er skiltet for paradisis). Hvor det er vel og mærke at de først åbner kl. 10:00 og at køen ikke endnu bevæger sig. 0.0
Godt vi kom i god tid. For bag ved os samlede sig meget længere end det der var foran os. Vores venner kom 10 minutter senere end os og med denne hurtig voksende kø var de et godt stykke bag os. 🙂

Mens man ventede kom der en fra paradisis ud med smagsprøve på basilikumis. Og hvis i tænker “gad vide havd det smager af”. Så kan jeg afsløre at det smager præcis af det som det lyder af. Det smagte sjovt. Som om nogle havde misplaceret krydderiet i is istedet for en sauce. 🙂 Må indrømme smagen var lidt frisk men det var ikke lige mig, for mig vil basilikum altid høre bedre hjemme i en kødsauce. 😀

Videre i teksten. 😀
Da vi endelig kom igennem var mine øre og næse dybfrosne (for ikke den varmeste dag at starte is sæsonen på ;D ) og vi valgte at vi gerne ville have en kugle mere for 8 kr. Til min store ærgrelse  havde de ikke pistacieis eller daim. 🙁 Så for mig var det karamel, oreo og chokoladeis. 😀
Så derefter gik vi ned i køen igen til vores venner hvor vi stod og holdte dem med selvskab. 😀 Jeg havde desuden også min ske fra prøvesmagningen, så jeg havde endt op med 2 små is skeer, så min veninde fik den anden så hun også kunne få lidt. Men da vi begge fandt ud af hvor fantastisk oreo isen smagte var det mere eller mindre en episk kamp over isbægeret. xD Selvfølgelig vandt jeg i kraft af jeg kunne flygte med bægeret uden fra køen, uden for rækkevidde. xD
Ej så dramatisk var det nu ikke men vi havde det sjovt. xD

Efter alt den is var vi godt forfrosne og valgte at finde et sted at drikke noget varmt og sidde og snakke lidt. 😀 Noget af en hyggelig dag og jeg skal så meget tilbage til sommer og have mere oreois, som smagte noget så godt. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *