Crown of Midnight

IMG_2452

Title: Crown of Midnight
Forfatter: Sarah J. Maas.
Bog fra serie: Throne of Glass
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥


Fra bogens bagside læses:

CROWNED BY EVIL.
BOUND BY DUTY.
DIVIDED BY LOVE.

Celaena Sadothien, royal assassin, is the King of Adarlan´s deadliest weapon. She must win her freedom through his enemies´ blood – but she cannot bear to kill for the crown. And every death Celaena fakes, every lie she tells, puts those she loves at risk.

Torn between her two protectors – a captain and a prince – and battling a dark force far greater than the king, Celaena must decide what she will fight for: her liberty, her heart or the fate if a kingdom. . .

Anmeldelse:

Som i den sidste bog hopper denne bog også i fortæller vinkel. Som gør det muligt for os at følge de forskellige personer og se hvad der rører sig i dem, samt en begrundelse for hvorfor de foretager de valg og handlinger de nu gør. Dette er viterligt vigtigt for denne bog, mere end det var for den første. Da alle på et eller andet plan holder nogen form for hemmeligheder skjult for hinanden på kryds og tværs. Hvor selv hemmeligheder bliver skjult for læseren af den simple grund af personerne ikke tænker på dem, dog med nogle små hints hist og her.

I sidste bog var hendes evner mere snakket om end vist/bevist. Mere snak og pral end egentlig handling. Men i denne bog er hun meget mere på farten og man ser mere hendes evner inden for at være en snigemorder i aktion.
Den mere dødelige snigemoder kommer frem, og det er vitterligt fantastisk. Hvor hun har brug for alle sine evner og gode ideer for at finde ud af hvad det onde i slottet som lurer er, samt hvor kongens magt og succes stammer fra.
Hun er tilbageholdende overfor alt dette mærkværdige som på en eller anden måde er blevet til hendes ansvar at klargøre samt besejre.

Kærligheden er ikke let. Alt andet end let. Lykken er flygtig og mennesker er dumme. Mere kan jeg ikke sige om dette hvis jeg ikke skal spolere alt for meget.

Men alt i alt var denne bog meget bedre end den første bog. Langt mere gribende hvor mytsteriet bliver dybere og sætter en lille krog i en.
Hemmeligheder er der nok af og man kan kun gisne om hvad tingene ligger skjul for samt de afsløringer man får hen af vejen.
Der går ikke lange tider før jeg kaster mig over den næste bog i serien. Selve historien er blevet mere spændende og gribende men også selve hvordan historien bliver fortalt og sat op er blevet en stor del bedre. Jeg kender allerede forfatteren fra hendes bog “A Court of Thorns and Roses” som det ikke er nogen hemmelighed at jeg elsker og ikke kan vente til den næste bog i den serie dumper ned i postkassen. Så hvis forbedringen i denne bog fra den sidste er et gisp om det fantastiske der venter, så tror jeg helt bestemt at denne serie kan udvikle sig til noget et fantkastisk. Hvor denne series popularitet ser jeg kun som et godt varsel.

Har i læst den? Hvad synes i? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *