Derfor siger butikker og restauranter nej til at du må låne deres toilet

Jeg har altid synes det var lidt inhumant af butikker og restauranter at nægte at lade folk låne deres toilet. Hvor også jeg fandt det lidt grisk af restauranter at man skulle være kunde i den forstand at købe noget for at låne toilettet. Så til min glæde på min arbejdsplads havde min boss den samme opfattelse, så hvis folk fra gaden kommer og spøger om de kan låne toilettet sagde vi altid ja.
Vi må ikke bare sige ja mere og hvorfor det kommer her.

I går da jeg var på arbejde havde vi et større selskab. Da alle gæster er gået hvor selskabet gik tilidst skulle der bare ryddes op efter dem og generelt ryddes op efter frokost og gøres klar til aften. Det skal siges at ved denne selskab havde de brugt 2 højstole, da den ene var i vejen for oprytningen satte jeg den på plads først for at give plads. Den har plads inde på det større kunde toilet.
Mens jeg går rundt og rydder op af borde og dækker dem igen kommer der en 40-45 årig dame ind af døren. Hun ser lidt beklemt ud og spøger om hun kan låne toilettet. Jeg siger ja og peger hende i retningen af toilettet. Jeg er næsten færdig med at dække op og gøre de største forberedelser til aften, dog mangler jeg bare at sætte den resterende barnestol på plads. Hvor kvinden kommer ud og forlader restauranten.
Så der går nogle 5-10 minutter før jeg ender med at jeg skal ud med højstolen.

Jeg har aldrig set noget så ulækkert i hele min liv!!!! Hele brættet, kummen og ryglænet af selve toilettet var smurt ind i lort, der var ikke en falde som ikke var dækket sprøjt og klatter. På gulvet et godt stykke frem fra toilettet var der større klatter spredt. Rundt om toilettet og på siden af det var der sprøjt af lort. Så der hvor der ikke direkte var skidt på gulvet og toilettet var det sprøjtet godt til.
Bare synet ville være nok til at starte gag refleksen men lugten var endnu værre. Jeg styrter ud for ikke at skulle tilføjre bræk til infernoet og henter min boss. Da der nok til rengøringsfolk på sagen her.

Alemeret af påstyret kommer min kolega en hjælpekok til for at se hvad der sker, og sammen med chefen tager de begge i øjensyn det jeg har beskrevet som “ulækkert” og som jeg ikke vil nærme mig. Et kik sender kokkehlælpen løbende ud, han holder sig for munden og prøver ikke at brække sig. Mens jeg for sidelinjen selv prøver at lade vær ved synet og lyden af ham som er ved at brække sig og når at få fremstammet at hvis han brækker sig så gør jeg nok også. Han har sin helt egen episke kamp om at komme hen til sit glas med cole for at få noget at drikke og stoppe gag refleksen.

Chefen var nu aligevel gald for at det blev opdaget inden en stakkels rrandom kunde fandt det. Men sur over at nogen kan finde på at efterlade toilettet sådan uden i det mindste prøve at gøre noget ved det. Så vi skulle have en til at gøre det rent inden at vi åbner for aftnen for det går ikke med kun et kunde toilet.

Så nu har vi andre regler. Chefen har nu sagt at vi ikke bare må sige ja. Hvis vi tjenere har tid kan vi sige ja for derefter at tjekke op på hvordan det ser ud på toilettet inden personen forlader resturenten, hvis de ikke allerede er en kunde på restauranten. Hvis vi siger ja så er det også vores ansvar at tjekke at de ikke har bombaderet toilettet.
Hvor vi tjenere sjælent har tid til at holde øje med menneskers toilettet besøg og tjekke efter dem. Derved kan jeg allerede forudse at der sjælent vil blive sagt ja i fremtiden fordi ingen bokstaveligt talt vil stå med lorten.

Så kære venner, dette er grunden til at man sjælent må låne toilettet ude i byen hvis man ikke er en kunde i restauranten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *