Fifty Shades of Gery: I Mørket

2

Title: Fifty Shades of Gery: I Mørket
Forfatter: E.L. James
Bog Fra serie: Fifty Shades of Gery
Bog i serie: 2

Hørt som lydbog


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Min egen skrevne intro:

Anastasia er fuldstændig forelsket i Christian. Hans ødelagte sige viser sig i form af traumer fra sin tidlige barndom. Hans trang for hård sex viger for den voksende krælighed for hende. Hun er stadig skræmt af hans “lege værelse” men også tiltrukket og interesseret. Hvor der også lure fare i baggrunden.

Anmeldelse:

Christian er også forelsket og hans sadomasochistiske sex trang må vige for kærligheden. Hun vil have mere og er skræmt af hans “rød smerte kammer” som hun ynder at kalde det.

I denne bog starter de for alvor et forhold. De skal lære hinanden af kende og find ud af hinanden. Her lure Christians fortid. Han er Ana´s første forhold og på sin vis er hun også hans første forhold. Han er itu og de skal sammen finde ud af hvad de er.

Allerede dette er ikke helt let men fare og ydre påvirkninger gør det hellere ikke lettere.

Som sidste bog havde jeg svært ved at lægge lydbogen fra mig. Den er spændende og der sker meget på kort tid. Sammen med Ana prøver man at finde ud af det mysterium som hedder Christian samtidig med at de prøver at finde ud af hvad det vil sige at være i et forhold. Der kæmpes mange forskellige kampe i bogen, kampe der skal kæmpes og så måde det briste eller bære.

Efterhånden bæger bogen præg mere om en sød kærlighedshistorie. De har bare også nogle andre problemer som ikke alle har (Christians fortid). Jeg syntes begge har udviklet sig og i forhold til sidste bog er der meget mere spænding som er fængslende.

Er allerede startet på den næste bog i serien (igen som lydbog). Så der går nok ikke lange tider før jeg poster om den næste bog. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *