Fifty Shades of Grey: Fri

3Title: Fifty Shades of Grey: Fri
Forfatter: E.L. James
Bog Fra serie: Fifty Shades of Gery
Bog i serie: 3

Hørt som lydbog


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Min egen skrevne intro:

De er kommet så langt og har fundet en stor styrke i hinanden og deres forhold. Men skæbnen vil ikke at de skal have det let og nye ting truere og nye forhindringer skal overvindes.

Anmeldelse:

For at være helt ærlig så efter jeg havde hørt denne lydbog. Denne den sidste bog af serien, gik der ikke lang tid før jeg havde skrevet denne post. Eller det der kommer efter dette. Dog har jeg overvejet den meget og læst den igennem mange gange.
Jeg ville meget gerne skrive et godt post til denne sidste bog, i denne dejlige serie. Men denne serie har et vist ry, ud over at jeg først havde fået det indtryk at Mister Grey ikke just var en god person og mere eller mindre udnyttede hovedpersonen.
Det er nu ikke det jeg har fået et indtryk af mens jeg har læst/hørt den. Dog igen har den et vist ry for at indeholde meget sex og at nogle kun læser den for det. Og her kommer så det sjove. Det er ikke det jeg vil læse en bog for, og det er heller ikke det jeg er interesseret i. For hvis det kun handlede om “det” (sex) ville bogen jo være røv kedelig, og overhoved ikke mindeværdig, foruden det åbenbare skandaløse.
Denne bog spiller meget på hvad der sker inde i hoved på hovedpersonen imes, mens hun også prøver at finde ud af hvem mister Grey er, samt finde ud af sig selv som et voksent sexuelt menneske (Kan man sige det?). Det er en kærlighedshistorie. Desuden har jeg læst bøger hvor sex scenerne var mere intime, spækket med følelser og til tider så voldsomme at jeg sad og rødmede og ikke helt vidste om det var noget man skulle læse. Virkede lidt for privat, som om man overværede noget der ikke tilkom en. Til tider.  Dog andre gange var det nu meget romantisk og sød sat sammen. (igen kan man sige det?). 
Og hvis der er nogen som sidder der ude og tænker. Gud hvad er det for en bog hun snakker om, hvad hedder den? Ja så hedder serien “the black dagger brotherhood” og alle bøgerne specielt den første er meget intime. Dog er bogserien også fyldt med spænding og romantik af den mere ikke rødmende slags. ;D
Jeg tror aldrig jeg kommer over det stadie helt. Det stadie at hvis man snakker om sex bliver man lidt rød i hoved og ved ikke helt hvad man skal sige (det er jo privat). Så på den måde når den har et vist ry er der nok også mange der gerne vil have ens mening på det område. For hvordan skal man så få af vide at det er en kærligheds historie og sex delen er lidt overdrevet blæst op i meiderne. Selvfølgelig efter min mening.
Endeligt er det en naturlig ting, men det virker det bare ikke som om når det bliver blæst så meget op, hvor hønen bliver til en hel elefant.

Nedenunder finder i så det jeg oprindeligt hvade skrevet til bogen. 😀

Efter den anden bog havde jeg is i maven. Deres forhold var sluttede stærkt i sidste bog men jeg frygtede for deres lykke da der jo også var denne bog og man kan ikke have en hel bog beskrivende lykke (hvertfald ikke med denne bogserie).

Denne bog var ligesom den sidste fantastisk. Spændingen møder nye højder og der sker så meget. Det er ikke mindre end fængslende.
De har begge vokset meget som menneske og de er kommet meget tættere på hinanden. Dog var der stadig ting som hængte i periferien ikke helt løst fra sidste bog. Som jeg ventede spænt på at få afsløret.

Elskede historien hele vejen igennem. Kærligheds historier er nu dejlige.
Samt efterhånden har man fået små brikker til puslespillet om hvem Christian er og mere vigtigt hvorfor han er som han er. Igennem bogen har man nok haft sine egne ideer og teorier og kunne kun glæde sig til at få dem afkræftet/ bekræftet.

Men da jeg lige troede at bogen var slut sker der noget helt igennem fantastisk som giver bogen en endnu fantastisk drejning. Sidst i bogen er der nogle kapitler som er skrevet fra Christians synsvinkel, skrevet lige som man ville have hørt det fra Ana, men dog bare Christian. Der var nogle enkelte senere som var blevet beskrevet igennem ham tilsidst. Helt bjergtagende var det. Det gav et fantastisk efterspil med at han så også fik et indblik i hvordan han tænker/ tænkte og giver læseren et billede af hvor meget han også har forandret sig. Igennem bøgerne har Ana prøvet at finde ud af ham og man har siddet og gættet med hvad der foregår oppe i hans hoved. Så til sidst skal man så aligevel have et lille kik ind i hans hoved. Jeg vil sige at det er fantastisk og meget godt lavet og perfekt placeret.

Det var en dejligt fortælling om kærlighed, smerte, stolthed, styrke og mod. Jeg vil sent glemme denne bogserie. Før jeg læste denne bogserie havde jeg hørt meget blandet om den, af godt og dårligt. Dog mest dårligt. Jeg er glad for at jeg gav mig til at høre disse bøger da jeg ikke fandt det i bøgerne som jeg havde hørt om skulle være der.
Jeg fandt en kærlighedshistorie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *