Fødselsdags overraskelse

IMG_3217-COLLAGE

Min dejlige kæreste har fødselsdag i dag. 😀 Men da det er en hverdag skal han afsted på UNI. Jeg stod tidligt op for at lave en dejlig morgenmad til ham samt lave en extra lækker madpakke til ham. Men jeg ville lige vente med hans gave. Så han ikke skulle tidligt op, spise, gøre sig klar og pakke en gave op. Nej ville vente til han kom hjem så han ville have mere tid til at kikke på hans nye legetøj. ;D

Og hvis i under jer over hvad det var han fik, så fik han en bluetooth højtaler der kan tåle vand så man kan tage den med i brusebad. Tiltænkt til brusebad men også til når han er ude i naturen med sine venner. Så skal de ikke være bange for at hvis det regner at højtaleren ødelægges.

Nå men da jeg havde besluttet at han først skulle have sin have efter “skole”. Så syntes jeg at jeg ville gøre lidt mere ud af det. Så for lang tid siden så jeg i søstrene grene en lille mini kage springform, så man kan lave mini lagkage, som et exempel.
Så tænkte at jeg ville have ham en sød lille lagkage med lys og det hele til ham, som han kunne få når ham kom hjem.

Jeg gjorde alt klart og da han var hjemme og uden for døren bad jeg ham om at vente lidt. Jeg tog kagen ud af køleskabet, satte den på bordet og tænkte lyset. Så hentede jeg ham hvor jeg lige band noget for hams øjne først.
Så han rigtigt kunne blive overrasket.

Jeg kan sige så meget at han elskede det. 😀 Lagkagen var med vaniliecreame, oreos og chokolade. 😀 Men stadig for stor til at han kunne spise det hele med det samme. ;D hehe.
I aften venter der hans yndlingsret. Bøf med løg, brun sovs og kartofler. 😀

Elsker at forkæle ham! ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *