Bogbloggertræf 2016

BB2016-Indbydelse-1BB2016-Indbydelse-2

Så kom det endelig! 😀 Kunne ikke kommed med sidste år så har glædet mig til dette års træf. 😀
Jeg har aldrig før været med men lyder som noget af en fantastisk dag. 😀

Jeg har allerede sendt min tilmelding afsted men venter blot på at blive bekræftet om jeg har fået en af disse 40 pladser. øj det er mange bloggere.  Håber jeg nåede at tilmælde mig i tide. ;D For glæder mig allerede til at møde de mange andre bogbloggere. 😀
Det så helt fantastisk ud de post jeg så hist og her fra sidste år. 😀

I kan finde mere info på facebook siden. 😀

2 thoughts on “Bogbloggertræf 2016

  1. Jeg ville sådan ønske at jeg skulle med, så jeg kunne hilse på dig! Men ak, pladserne er blevet rippet væk.. Så jeg kommer desværre ikke med i år 🙁
    Men rigtig god fornøjelse! Det plejer altid at være så hygsomt.

    • Det var da kedeligt at du ikke nåede at få en plads 🙁 Ville have været så hygsomt også at hilse på dig 😀 Men takker 😀 Glæder mig også meget til træffet 😀 Specielt til at møde alle de andre dejlige bogbloggere 😀 hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *