Krigerkattene: Ild og Is

9788711320983_8f55b032-b26a-4d6c-9995-0fe50f9d79cb_large

Title: Kriger Kattene
Undertitle: Ild og Is
Forfatter: Erin Hunter
Bog Fra Serie: Krigere (Kriger kattene)
Bog i serie: 2

Hørt som lydbog.


♥ ♥


Min egen skrevne intro:

Ildhjerte (før Ildpote) og Gråstribe (før Gråpote) er nu blevet kriger i Tordenklanen. Skyggeklanen har fået en nu leder som ikke kan kaldes andet end grusom og jager en vindklanen på flugt væk fra dens egent territorium. Nu er det Ildhjerte og Gråstribes opgave at finde de forsvundne katte fra Vindklanen. Tiden er imod dem da de andre klaner har helt andre planer med det territorium som Vindklanen har efterladt.

Anmeldelse:

Nu ikke længere lærlinge men fuld ud krigerkatte er der frihed men dog også langt mere ansvar. Ildhjerte og hans ven Gråstribe finder ud af en kat ikke er hvad han giver sig ud for at være og en af deres venner er i fare. Samtidig har skyggeklanen fået en ny leder som bryder med alle love og stræber efter mere territorium.

Imellem klanerne går det ikke helt så godt og freden er skrøbelig. Med deres nye titler som kirgere i klanen har de meget mere bevælighed og frihed. Men Ildhjerte prøver stadig at overbevise klanen om at han er god kriger. Der er stadig nogle som ikke kan glemme han brugte hans første måneder i sit liv som kælekat ved tobenene.

Tigene bliver lidt mere alorlige. De er ikke længere kun er lærlinge men fuld ud gyldige krigere. Ting som de ikke var en del af finder de sig nu i handlingernes centrum.

Bogen er ikke lang dog når den var færdig syntes jeg der var sket meget. Men på den måde bogen er skrevet på og selve bognes stil gør at det nu heller ikke føles det ikke som om at bogen suser gennem handlingen. Den har sin egent naturligt flow.

Igen var denne bog, som den første også var det, en ernormt hyggelig bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *