Kagens dag

IMG_3225

I dag var det kagens dag!!! 😀

Jeg har i efterhåneden en del år prøvet forgæves indtil nu at få biletter til dette arrangement. Hver gang har jeg været alt for sent ude og ikke nået at få en billet. Nogle biletter bliver solgt online og nogle bliver solgt på selve dagen ved indgangen. Sidste år havde jeg den plan om at selvom jeg ikke fik en billet online ville jeg stå i kø på selve dagen for at se om jeg kunne købe indgang på selve dagen.
Men sidste år var heldet ikke med mig, da jeg blev syg. 🙂

Men i år var heldet mere på min side. I år var jeg hurtig og fik købt mig to billetter. En til mig selv og en til min kæreste. Heldet var med mig men ikke med min stakkels kæreste. Kun nogle få uger før kagens dag fik han af vide at den helt samme dag som kagens dag skulle han op til prøve eksamen.
Men var så heldig at jeg kunne finde en der gerne ville med mig. 😀 Ville have været så trist hvis jeg skulle have gået alene. ;D
Dog var det stadig stakkel min kæreste at han ikke kunne komme med så på vejen hjem købte jeg ham en donut, så han ikke skulle være helt kage fri/løs. ;D

20160526_125513-COLLAGE

kagens dag startede i sin tid i København 1997 og senere spredte det sig videre til mange andre byer i landet. Hvor overskuddet fra entreindtægterne til Børnecancerfonden eller lignende velgørende fonde/organisationer. Hvor en af dem var hospital klovnene. Og det stopper ikke der. For de kager der ikke bliver spist vil blive fordelt imellem plejehjemmene i Odense Kommune. Som kun er et pluds i den allerede velgørende arrangement.

Udenfor Odense rådhus stod der også en og solgte klovne næser til 20,- til at støtte hospitalsklovne. 😀 Så selvfølgelig har jeg nu en lille klovnenæse som en lille sød souvenir som minde af denne lækre dag. 😀

20160526_125519-COLLAGE

Der var extremt mange forskellige kager. Alle det bedste fra bagerne og mini. Fantastisk små. Alt så helt vildt lækkert ud og helt vildt nuttet. Kager man kender som fx. hinbærsnitter var mini og i mundfuld størrelse. Helt uimodståeligt ikke kun på grund af smagen men også bare fordi de var så vildt små og nuttet! 😀
Så lækkert.

Som i kan se på billedet oven over havde de også lavet mini kajkager og også mini minions kager. 😀

Det var helt igennem en fantastisk dejlig dag med massere af lækkerier. Det er helt sikkert noget jeg kunne finde på at gøre de næste følgende år.
Men må modstræbende indrømme at efter en del kage kunne jeg ikke undgå den lidt vamle kvalme som kommer når man har spist alt for meget kage. ;D hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *