Bedste bøger 2016

For ordenligt at gå ind i 2017 syntes jeg det er på sin plads lige at fremhæve de 4 bedste bøger jeg læste i 2016. Der var mange fantastiske bøger igennem 2016 som jeg har læst og hold af. Men disse 4 var ud over sædvanelige.

  • A Court of Mist and Fury
  • Six of Crows
  • Warm Bodies
  • Vandrende sjæle

IMG_3170

Den første er “A Court of Mist and Fury” som er anden bog i serien “A Court of Thorns and Roses” skrevet af forfatteren Sarah J. Mass.
Jeg læste første bog af denne serie i 2015 og var fuldstændig forelsket af historien og bogen univers, hvor sidste side gav både en fantastisk følelse af “Weeeeeeee” og en længsel efter mere. Så man tjekkede nettet efter den næste bog og den ville først komme i 2016, ev ev. 😀

Så naturligt forud bestilte jeg denne, den anden bog i serien, så snart jeg kunne da jeg havde besvær med at vente med at slå mine klør i den!!! 😀 Og der gik ikke lang tid efter jeg fik den, før den var opslugt den med hud og hår.!

På en eller anden måde så havde det med denne bog taget et spadestik dybere og blev utroligt nok mere fantastisk end sin foregænger.! Jeg kunne ikke sidde stille efter jeg havde læst de sidste ord. Jeg var tryllebundet til ordene at man ikke helt forstod med det samme at bogen var slut! 😀
Jeg hoppede og dansede bare af fryd over bogen og fløj til nettet for at finde ud af hvornår den næste ville komme ud. For jeg hungrede efter mere. Men ak den ville først komme til 2017. 🙁 Men nu er 2017 og den næste bliver udgivet den 02-05-2017 og om ikke så længe vil jeg forudbestille den!! 😀
Jeg havde forventet storhed af denne bog men blev fortryllet. ;D

Dette er en fantastisk bog og jeg kan ikke vente til at den næste udkommer og jeg kan slå kløerne i den og fortære indholdet på mest bogelskede vis. ;D

Læs min anmeldelse af den her. 😀

IMG_2593

Jeg var spændt på denne bog. Jeg havde hørt så meget godt om den og jeg blev interesseret. I slummen arbejder og lever bogens hovedpersoner. Det er et hårdt liv med fare på hvert hjørne og man ved aldrig hvem men virkelig kan stole på. Bogen beskriver en verden som langt fra er fantastisk for dens beboere. Den er hård og barsk.

Jeg kan godt have lidt et problem med bøger hvis de bliver lidt for depressive, eller rettere hvis bogens personer bliver det.

Men på ingen måde er denne bog depressiv, den er bare barsk og spændende. Man kommer ind i en verden af tyve og banditter, en verden kun de barske og kloge overlever og trives. Hemmeligheder bliver holdt også for læseren og dette er et træk som kun byder på overraskelser, som jeg knus elsker.

Den var fantastisk opsat og var en af de fortællinger hvor man blev sluget ned i verdnen mens man læste. På grund af dens udtryksform og evne til at fange læseren i en helt anden barsk verden, sammen med dens forrygende opsætning, blev jeg nød til at nævne “Six of Crows”.

Læs min anmeldelse af den her 😀

IMG_2900

Jeg læste denne bog i forbindelse med februrar læseudfordringen fra “flyvehjørnet” som er en læseudfordring som kommer en gang imellem, lavet af to fantastiske bogbloggere. 😀 For denne udfordring skulle jeg læse en bog der er blevet filmatiseret. Jeg faldt over denne fantastiske bog som jeg allerede kendte filmen der hørte til og faktisk også havde på DVD. 😀

Fra en bog jeg holdte af kom der bare endnu mere til fortællingen med denne bog. Jeg elsker R´s syn for livet og hans omgivelser. Samt var det fantastisk at få et dybere indblik i denne fantastiske zombie fortælling. Som var nytænkende og speciel set fra en zombie´s synspunkt som bare i bunden er en interessant synsvinkel. 😀

Læs min anmeldelse af den her 😀

IMG_2148

Sidst men bestem ikke mindst “vandrende sjæle”. 😀 Dog var dette dog en genlæsning, men igen første gang jeg læste den efter jeg fik mig denne blog. 😀 Jeg knus-elsker denne bog og kan en gang imellem endnu engang blive fanget at dens tryllebindende ord. 😀

Som den stod så fint på min hylde og jeg dengang ikke havde skrevet en anmeldelse om den tænkte jeg det var på tide at sidde mig og hygge mig med den igen for at få genopfrisket. ;D

Og da jeg læste den og anmeldelse den i 2016 havde den næsten en selvskrevet plads som en af de bedste bøger i 2016. 😀

Læs min anmeldelse af den her. 😀 

Hvilke bøger af dem du læste i 2016 var de bedste? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *