Skyggernes bog

Den søde lille blæksprutte er hæklet og foræret af en klassekammerat som har noget af et talent for at hækle. 😀

IMG_3209

Title: Skyggernes Bog
Forlag: Tellerup
Forfatter: Haidi Wigger Klaris
Bog fra serie: Dæmonherskerens arving
Bog i serie: 1

(hørt som lydbog)


♥ ♥


Intro fra goodreads.com

“17-årige Ally flytter ind på kostskolen Larchwood.
I nærheden af skolen ligger en gammel, faldefærdig kirke,
hvor hun ved et tilfælde opdager en hemmelig indgang i væggen, som fører ned til et rum under kirken.
Ifølge overleveringerne blev det brugt til
praktisering af sort magi tilbage i 1800-tallet.

Larchwoods afdøde frue, Catherine Larchin, opsøger Ally
og insisterer på at hun skal finde en gammel heksebog,
som efter sigende giver uanet magt.

Men en hemmelig kreds på skolen leder også efter bogen,
og Ally har svært ved at gennemskue hvem der har gode
intentioner … og hvem der har onde.

Skyggernes Bog er første bind i serien Dæmonherskerens arving
– en serie om paranormale kræfter, kærlighed og svære valg.”

Anmeldelse:

Jeg hørte denne lydbog fordi det med at skulle finde en hemmelig bog på en kostskole med fortiden skygge til at præge nutiden virkelig fangende min interesse. Det lød spændende og da denne også er en af de bøger som blev spredt som løbeild ud over nettet havde jeg nogle forhåbninger for denne bog.

Selve plottet og historien bag alle disse mystiske hændelser er fed og spækket med potentiale. Dog uheldigvis efter bogen endte følte jeg mig lidt tabt af historien. Jeg fik lidt en flad følelse.

Det virkede som om at handlingen susede af sted med mig som læser hængende efter den. Man havde mange gange lyst til at dvæle nogle steder i bogen og var vidensbegærlig da det i virkeligheden er et spændende plot, men det bliver sust fordi. Steder hvor hovedpersonen nok selv burde havde været vidrensbegærlig.

Hovedpersonen er en meget kvik og sød pige, som ikke kan lide alt det overnaturlige. Tror ikke rigtigt på det og er skræmt af det og viger fra nogle ting. Dette betyder at hun har lidt af et sjovt forhold til det spøgelse som har hængt sig på hende. Kostskolens spøgelse som også er heks har udset hende til at være hendes arvring og viser sig for hende i drømme samt i det virkelig liv. Her er det så sjovt at nogle gange er hun bage for dette overnaturlige fænomen mens andre gange tager hun det i stiv arm eller som om det ikke var andet end at børste hendes tænder. Hvor det undre mig meget at hun ikke undre sig mere over hvorfor dette sker for hende og hvad der sker omkring hende. Dette gør hovedpersonen lidt upersonlig, eller billedligt laver blanke huller i hendes personlighed.

I bogen er der mange som leder efter denne “skyggernes bog” og Ally skal finde ud af hvem der er til at stole på og hvem der er farlig. Hvilket er en fed ting dog igen bliver dette emne sust fordi sammen med handlingen og i slipvinden kommer til at virke meget rodet.

På et tidspunkt skal den næste bog enten høres eller læses da som sagt der er meget potentiale i historien men jeg håber at der er lidt mindre fart på i den næste bog og at hovedpersonen lidt har bestemt sig i visse henseende. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *