Påskepause projekter

Jeg har nu haft mig en dejlig påske pasue i studiet hvor jeg har kunne lave alle de ting man normalt heller vil lave end at læse. Hvilket har været fantastisk og lige det jeg har haft brug for. 😀 Spille spil, biograften og se skønheden og udyret, læse, tv og bare i det hele taget at slappe af. Men jeg har også færdiggjort et hækleprojekt. Samt startet og færdiggjiort et andet hækleprojekt. 😀 Disse projekter vil jeg meget gerne dele med alle jer. 😀

Det første projekt er disse to søde ugler jeg har arbejdet på som man kan se lige neden for. 😀

Jeg fandt noget af det sødste farvede garn som jeg syntes ville passe perfekt til denne opskrift som jeg havde fundet på nettet. Tophatten kommer dog fra en anden opskrift. Så jeg endte med at lave en han og hun ugle som nu sidder på min reol og hygger sig. 😀

Du kan finde opskriften på uglerne på denne hjemmeside! Men hjemmesiden til tophatten kan jeg af en eller anden grund ikke komme ind på mere desværre men der findes mange opskrifter derude for små søde tophatte. 😀

Det andet projekt er en drage som man kan se på billede lige neden for. 😀

Denne endte dog ikke helt som jeg havde forestillet mig og som  den ser ud som i opskriften. Min kom til at se lidt handikappet ud på den mest nuttede måde efter mig og min kærestes mening. Han elskede den så nu står den på hans skrivebord og holder ham med selskab mens han nøder ved computeren. 😀 Vi har kaldt den Derpy The Dragon 😀

Du kan finde opskriften på dragene på denne hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *