Blodsøstre

Title: Blodsøstre
Forlag: Tellerup
Forfatter: Pernille Eybye
Bog fra serie: Blodets bånd
Bog i serie: 1

(hørt som lydbog)


♥ ♥ ♥


Intro fra goodreads

“For de fleste er det en drøm at forblive ung for evigt – men for 18-årige Kassie er det en forbandelse. For tyve år siden blev hun trukket op af floden med bidmærker på halsen, og siden da har den smukke vampyr søgt sandheden om sit tidligere liv.

Da Kassie møder Leo, kommer hun et skridt nærmere sin fortid, for i hans øjne ser hun et glimt af noget genkendeligt. Men det går hurtigt op for Kassie, at Leo også har en mørk hemmelighed…”

Anmeldelse:

Iblandt os lever væsner meget fremmede for os. Anderledes og farlige. Helt uvidende går vi rundt og ser ikke verdenen for hvad den virkelig er. Kassie er en af de farer som denne skjulte verden som mennesker ikke ser. Hun er en vampyr.

Sammen med sine søstre lever hun et forholdsvis normalt liv, bortset fra at de skjuler hvem de i virkeligheden er for omverdnen og samtidig nød til at indtage menneskeblod for at overleve. Hvor mennesker er så forskellige så er vampyere det også, hvor nogle slår ihjel og derved nød til at flygte hele tiden fra vampyr jægere. Så tager Kassie og hendes søstre kun det som de har brug for og slår ikke ihjel.

At være vampyr er mærkeligt og besværligt nok men endnu mærkeligere søger Kassie efter minder som burde være der, men som ikke er der. Hun til foreskel til sine søstre kan ikke huske sit liv før hun blev vampyr. Hun føler sig tom på grund af så stor en del af hende er skjult for hende. Hun ved kun at hendes søstre trak hendes forslået krop op af en flod og gjorde hende til en del af deres familie men nød og næppe “reddede virussen hendes liv”. Hvor hun kom fra og hvad der var hændt hende før de fik hende op af vandet ved de ikke.
Så en dag møder hun den unge Leo. Som er et mysterium i sig selv.

Kassie og hendes søstre er de klassiske “gode” vampyre, der kun tager det de har brug for at overleve og prøver at skjule sig fra de nådeløse vampyrjægere som lige meget deres gerninger ser dem kun som uhyrer og bruger hele deres liv på at dræbe dem.
Kassie hader at hun er nød til at tage blod fra andre og nyder ikke rigtigt sit nye liv. Hun er en meget anderledes vampyr, trist og længes efter den fortid som hun ikke kan huske. Hun møder en fyr, en charmerende ung mand ved navn Leo og efter mødet med ham begynder hendes fortid at nærme sig hende igen, samt andre nye farer, nye skabninger for denne verden.

En kærlighedhistorie om en dreng som har kræfter som han ikke vidste han havde og en vampyr som ikke vil have et forhold men som alligevel har svært ved at holde sig væk fra ham. Men bagved er der mere. En søgen efter fortiden som har alt af gøre med nutiden og de fare de er nød til at konfrontere.

Hendes søgen efter svar og de små ting som gør hende anderledes end hendes søster og hvordan det alt sammen har noget af gøre med de ting som sker omkring hende er utroligt spændende og er nok det jeg glæder mig meget til at finde mere ud af om i næste bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *