Hæklet plys gaver

Så er der lige to projekter som jeg brugte som gave her i December som jeg lige vil dele. Den første er Charmander som i kan finde opskriften på via dette link.

Denne var ikke svær og ret hyggelig at lave. Dog på grund af mit valg af garn blev den ikke lige så stor som jeg havde troede. Men jeg er ret tilfreds fordi at med denne størrelse garn så er det hæklet fint tæt. For når det er bamser syntes jeg det er lidt pænere at garnet ikke er alt for stort. Denne bamse lærte mig også en ny teknik. For øjnene kunne jo ikke bare være knapper de skulle jo ligne som det var på opskriften. Der stod at det var “needle felted though” så det skulle lige undersøges hvordan man lavede dette. Ja det er uld som ikke er spundet til garn endnu som man bruger, sammen med en speciel nål. Så kan du med denne nål stikke uldet ned i garnet / bamsen og selv designe øjnene med forskellige farver. Der stod at et stykke filt også ville kunne bruges, men det andet lød jo en del mere spændende. Det gave også et god resultat og det er fast så det er heller ikke sådan noget som lige falder af. Dog var det tidskrævende og der skulle en del tålmodighed. Jeg stak mig en del gange med selvsamme specielle nål og måtte prøve mig frem. Men ja nu har jeg en anden teknik for at lave fine øjne til mine kreationer. Dog ville jeg opfordre jer til at søge på dette og se de vilde ting folk kan lave med dette, det er utroligt! Tror jeg lige skal lave en DEL øjne før jeg tør springe ud i sådan et stort og tidskrævende projekt som det er at lave små dyr kun lavet af dette fil/ uld.

Den anden plysdyr er en hest jeg lavede til min kærestes søster som selv har en hest. Efter billede var taget lavede jeg lige nogle ekstra ting på den før den var helt perfekt, men glemte at tage nye billeder. Her brugte jeg opskriften her, som i virkeligheden er my little pony opskrift men hvis man bruger drenge opskriften så ligner det mere en hest end en my little pony. Øjnene og prikken (mågeklatten) i panden på hesten lavede jeg på samme måde som jeg lavede øjnene på carmanderen.

2 thoughts on “Hæklet plys gaver

    • Takker 😀 Det er også min favorit, havde fri slag om valget af pokemon fordi personen ikke selv kunne bestemme xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *