Bolche Dag

Jeg er så heldig at jeg lige nu har fået nogle feriedage, påskeferie. Det betyder mere fri til projekter og sjove ting. Så jeg bestilte 4 nye bolche smage samt en ny farve for at dedikere en dag til at lave nogle lækre bolchere. Jeg brugte det meste af dagen efter at pakken var ankommet på at lave bolchere. Jeg lavede en portion per smag. Det er rigtig mange bolchere! 😀

Indtil videre er dette det mest produktive jeg har lavet i løbet af ferien.Jeg har brugt min tid på computerspil og det har været herligt. 😀

Jeg ville lave nye bolchere og disse 4 smage kunne jeg ikke stå for. Den blå farve bolche er med pina colada smag, den grønne er med vandmelon smag, den gule er med fersken smag og sidst så er den røde med energi drik smag (red bull). Pina colada er min yndlingsdrik så det kunne ikke være anderledes og energi drik smag var lige i linje med noget min kæreste ville elske, og endte med at være den store favorit. Frugterne er for at have smagen af forår og sommer selvom at vejret udenfor ikke helt har forstået at det burde blive forår og dermed også varmere.

Det endte med en frygtelig masse bolchere. Nogle i en ok størrelsesorden, mens andre er mere hold kæft6 bolchere i CD form. Jeg endte også op med at have lært noget om at lave bolchere. At man ikke bare sådan lige kan blande farverne, hverken på den ene eller anden måde. Når jeg laver bolchere så har jeg i små shotglas smag og farve parat til at hælde på massen når jeg står og arbejder med den. Jeg gjorde alle 4 smage klar med respektive farver hvor 2 af dem prøvede jeg at lave en kombi farvning. Jeg ville have orange for ferskensmag oprindeligt og tænkte at jeg blander da bare rød og gul. Nej disse to farver kan ikke blandes sammen i et glas før tilførsel. Der er noget med farverne som laver en reaktion med hinanden. Lige så snart det blev bladet begyndte det at koagulere og endte i en brun lignende farve. Nå…. Det kan så ikke blandet før, men jeg kunne da stadig blande det i massen hver for sig. Med pina colada smagen havde jeg allerede blandet smagen, blå og rød sammen i et glas og det så ud til at virke. Men da det kom på massen blev det bare utroligt meget mørkeblå at det var tættere på sort. (måske for meget farve i det hele taget). Så jeg prøver at redde det med at putte hvid farve i som kommer i pulverform. Der står jeg så og er lidt øv over jeg ikke bare kunne blande og få lilla som var planen og må leve med resultatet som det nu er. Resultatet er bolchere som ligner en nattehimmel. Ikke dårligt for et uheld. Dog ved jeg med denne at jeg ikke bare kan blande farverne, så da jeg skulle lave fersken smagen så blev den bare gul.

På billede kan man desværre ikke se at den blå ligner nattehimlen. Det look blev lidt ødelagt af at jeg hældte lidt flormelis på bolcherne inden jeg puttede dem i en bøtte for at forhindre at de klistrer alt for meget sammen.

I konklusion så er jeg mest vild med energi drik smag og fersken. Og at man ikke bare sådan lige kan blande bolche farve med hinanden og forvente blandingsfarverne som når man maler.

Det var utroligt sjov dag med et utroligt lækkert resultat. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *