The Heart of Betrayal

Title: The Heart of Betrayal
Forlag: Amazon
Forfatter: Mary E. Pearson
Bog fra serie: The Remnant Chronicles
Bog i serie: 2
sprog: Engelsk

(Kindle Amazon)


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


I bogens beskrivelse læses:

“Held captive in the barbarian kingdom of Venda, Lia and Rafe have little chance of escape. Desperate to save Lia’s life, her erstwhile assassin, Kaden, has told the Vendan Komizar that she has the gift, and the Komizar’s interest in Lia is greater than anyone could have foreseen.

Meanwhile, nothing is straightforward: There’s Rafe, who lied to Lia but has sacrificed his freedom to protect her; Kaden, who meant to assassinate her but has now saved her life; and the Vendans, whom Lia always believed to be savages. Now that she lives among them, however, she realizes that may be far from the truth. Wrestling with her upbringing, her gift, and her sense of self, Lia must make powerful choices that will affect her country… and her own destiny.”

Anmeldelse:

Hun er fanget. Bragt af en hun stolede på og ikke kun hende men den som hun elsker som hun må nu se i øjnene måske ikke er det hun troede var. Hun er nødt til at spille et farligt spil, et spil for overlevelse som hun ikke ved hvad vil føre med sig og hun er ikke kun nødt til at gøre det for sig selv. Hun er nødt til at være stærk men jeg tror hendes omgivelser så vel som hendes selv glemmer at man ikke kan være stærk hele tiden.

Fra flugt fra hendes gamle liv til et nyt. At opgive drømmen for andres bedste. Til at være fanget i noget der er hverken eller.

Frihed og kærlig er alt hvad hun ønsker sig.

Denne anden bog holdte mig ved ilden. Den var færdiglæst på et øjeblik og jeg er på spring til at kaste mig over den næste i rækken.

Hun er fanget i et land som hun kun har set som ondt, vildt og barbarisk. Men som tiden går for hun et større perspektiv om hvad barbarisk er og hvem/hvad passer ind i den beskrivelse.

Jeg elsker at hendes fordomme er hverken bekræftet eller afkræftet gennem tiden hvor hun lære det nye land, som hun er kommet til at kende bedre. Benarbejdet som viste sig i første bog for at lure læseren til virkelig at kende personerne i bogen før at handlingen tog fat er på samme måde her kædet sammen. Mange ting folder sig ud og man ser at man ligesom Lia ikke så hele billedet. Det er et element jeg virkelig holder af. At vide lige så meget som hovedpersonen og blive lige så overrasket, glad, forarget, alt sammen med hovedpersonen. Dog er der en ting, en flaske som jeg på ingen måde kan huske at stifte bekendtskab med meget strategisk dukker op. Men i virkeligheden en lille ting. Dog irriterende for nogle siders tid da man virkelig sat og bød sin hjerne over at man måske har overset den. Denne bog var fantastisk spændende og jeg vil springe på den næste og sidste i serien med det samme, lige efter dette sidste punktum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *