The Beauty Of Darkness

Title: The Beauty Of Darkness
Forlag: Amazon
Forfatter: Mary E. Pearson
Bog fra serie: The Remnant Chronicles
Bog i serie: 3
sprog: Engelsk

(Kindle Amazon)


♥ ♥


I bogens beskrivelse læses (fra goodreads):

“Lia has survived Venda—but so has a great evil bent on the destruction of Morrighan. And only Lia can stop it.

With war on the horizon, Lia has no choice but to assume her role as First Daughter, as soldier—as leader. While she struggles to reach Morrighan and warn them, she finds herself at cross-purposes with Rafe and suspicious of Kaden, who has hunted her down.

In this conclusion to the Remnant Chronicles trilogy, traitors must be rooted out, sacrifices must be made, and impossible odds must be overcome as the future of every kingdom hangs in the balance.”

Anmeldelse:

Meget hurtig fra den sidste bog startede jeg på denne. Sidste sluttede et sted som efterlod mig med høj puls der var ingen tvivl om at startede på denne lige med det samme. Jeg fløj igennem det første del af bogen og derefter hakkede det lidt derefter med lange pauser.

Jeg er meget usikker på helt hvordan jeg præcist skal beskrive denne bog. Men for bedste at kunne gøre dette kan der komme spoilers hvis i ikke allerede har læst anden bog i serien “The Heart Of Betrayal”.

En profeti sagt af en for meget længe siden der havde selv samme evne som Lia har, der profeteret fremtiden og som bøgerne indtil videre har vist så tager evnen aldrig fejl. Dog så modsiger evnen sig selv. En med evnerne har set en fremtid mens at profetien har en meget mørkere version af fremtiden.
Først kom mine pauser i bogen som en reaktion på disse modstridende fremtider. For det tegnede på ingen måde godt for slutningen på en lidt rodet måde. Derefter kom de mere længere pauser i læsningen. Disse kom som en reaktion på at jeg nu tænkte jeg havde regnet ud hvilke mulige slutninger bogen kunne få. Mens jeg læste håbede jeg på en bestemt sluning som jeg på ingen måde troede på ville ske.

Der var dog en slutning jeg håbede meget på ikke ville ske og jo længere ind i bogen jeg kom jo mere uundgåelig blev den.

Jeg var så glad for denne bogserie og siderne fløj afsted. Den var spændende og nervepirrende og jeg heppede virkelig på personerne. Dog denne sidste bog levede ikke op til dens forgængere desværre, altså den sidste del af bogen. Det virkede virkelig som om at nu skulle der være en sutning. Det virkede som en slutning for fans, for dem som har fulgt serien som ikke kunne bære andet end denne slutning og derfor blev denne slutning skænket læserne. På mig virkede det ikke helt ægte eller flydende, det virkede som en foræring.

For mit vedkommende så kan man som fan have forventninger eller ønske en bestemt slutning. Men dette ønske skal for enhver pris ikke indfries, bestemt ikke hvis prisen er bogserien og flowet i den. Det skal passe ind i serien, i tiden og i beretningen mere end det skal passe læseren.

Jeg holdt virkelig at denne bogserie, dog tror jeg bare jeg fandt denne slutning på den lidt flad desværre.

Har i læst bogen? 😀 Hvad synes i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *