The Passionate Queen

Title: The Passionate Queen
Forfatter: Jovee Winters
Bog fra serie:  The Dark Queens
Bog i serie: 2

(Læst og købt på Amazon kindle app)


♥ ♥ ♥


I bogens beskrivelse læses:

Once upon a time a dragon dared to fall in love with the Queen of Hearts…

Zelena Hermosa wants only one thing, to be free. But for a morphling like her freedom will never be possible. Bought by a witch as a baby, she’s been raised in a household that knows no kindness or love. She’s a broken, dirty child the day she meets her prickly little dragon boy.

Ragoth Nur, heir to the throne of Drakon has just stolen a golden apple from Zeus’s favored orchard. In order to make sure he doesn’t have to face the wrath of the gods (but especially his mom) he runs off to wonderland to enjoy his treat and there bumps into the human girl who will change the course of his life forever.

There’s so much more to the Queen of Heart’s than the stories. So much more than the vindictive woman who shouts, “Off with her heads.” This is the true story of the woman, the legend, and the myth…

Anmeldelse:

Denne anden bog i “The Dark Queens” serien kommer med en anden historie, andres skæbne og kærlighed og fortsætter ikke med Calypso´s historie. Dog er guderne ikke lagt på hylden. Som guder har de en finger med i spillet i de dødeliges verden. Når man har læst første bog kan man heller ikke forestille sig andet end at den store personlighed Calypso kan holde sig fra at blande sig.

Bogen er igen ikke for de mindste, der er scener i som kun kan beskrives som voksent. Men der er mindre end i den første bog, og det var heller ikke voldsomt. Serien bære præg af at være skæbnefortællinger for de “onde” dronninger som præger historier og myter. Det er kærlighedshistorier sat i en verden med mange verdener. Hvor jeg nu kan sige at selvom man forlader en bog med dens hovedpersoner bliver de ikke gemt hen i et hjørne og glemt. Indtil videre virker det som om skæbnefortællingerne skal hænge lidt sammen.

Seriens bøger er kærligheds skæbnefortællinger hvor hovedpersonerne ikke ses som nogle af de bedste personer i vores eventyrere og myter. Det er sjovt at komme tættere på en “ond” person. Historier og myter omskrevet.
Jeg tror alle kan huske filmen maleficent kom ud. Historien om Tornerose, dog helt anderledes for det tog udgangspunkt i “skurkens” synspunkt, hendes liv og færden. Det var fantastisk og overraskende. At se at ondskab nogle gange ikke blot er ondskab.
Disse bøger bruger samme princip og man ser en helt ny vinkel på ellers kendte eventyr.

Denne bog handler det ikke om guderne men denne gang om de dødelige. Den onde dronning man følger her er Hjerter Dronning. Det overraskede også mig at Wonderland er flettet med ind i dette univers. Det giver også et andet syn på Wonderland som et land hvor folk faktisk bor og lever, hvor dette underlige verden er hverdag.

Hovedpersonerne er Zelena som er den Hjerte Dronning. Og en frygtindgydende drage. Begge med stærke personligheder som ved hvad de vil have ud af livet, men dog hjelpeløse i forhold til dem selv og deres omgivelser. Man holder meget hurtigt af Zelena indtil man ikke helt gør det fordi historien tager en drejning, som efter min mening efterladte mig med følelsen at man så alligevel ikke kendte hende. Men bogen får læseren halet ind igen forholdsvis hurtigt. Dragen er lige så man kunne forvente. Territoriets, stærk og med et stort temperament. De samme ord kunne bruges til at beskrive Hjerte Dronning.  

Igen en hyggelig bog at sidde og nyde. En skæbnefortælling. En sød historie. Jeg kan godt lide denne serie. Der sker en del i bøgerne men i det store hele er det kærlighedshistorier med et tvist der tager udgangspunkt i det kendte, men udfordre det og tager en helt ny vinkel på det. Det er en serie man nogle gange tager op for at sidde og nyde en god kærlighedshistorie.

Det er en serie som helt helt sikkert vil læse videre på efterhånden. Det er en af de serier man kan vende tilbage til for en hyggestund, for et afbræk. Men stadig fuld af spænding til at fange en og få en til at ligge vågen den halve nat fordi man bare lige skulle have en side mere, og mere, og mere. Til at øjnene er så tunge at man må give fortabt og lægge Kindlen til side og lade søvnen overmandede en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *