Top 10 torsdag; Efterårets læsning

Denne uges emne fra “that artsy readergirler top 10 bøger på TBR-listen til efterårets læsning (2018). Jeg har altid en del bøger som jeg meget gerne vil læse, både nogle som jeg ikke umiddelbart har adgang til og nogle som decideret står på min reol og venter på mig. Men alt for mange bøger til alt for lidt tid. Hvor studie er et sort hul i forhold til tiden og så er der også ens egen fødselsdag og familie fødselsdage som lurer i efteråret.

Denne top 10, betyder tallene noget hvor 1 er den som jeg forventer at læse først/ blive færdig med først. Desuden har en en lille ide om at jeg skal til at prioritere lidt mere engelsk læsning som nok primært til ske på min kindle, men der venter der også nogle bøger som allerede er købt og venter på mig.

Der skal tages forbehold til serier og bøger der fanger en så meget at man straks må gå i gang med næste i serien.

Så efterårets top 10 liste over TBR bøger er en sund blanding af lydbøger, engelske og danske bøger.

 

 1. The Black Dagger Brotherhood: Mørkets Prins (lydbog)
  Denne er jeg allerede igang med at høre så tror om ikke så længe så er den hørt. Om jeg går videre til næste bog i serien derefter lader jeg tiden vise om hvor lysten trækker mig hen ad.
 2. Drømme tyvende; anmeldereksemplar (dansk)
  Denne har jeg i lang tid teoretisk set været “i gang” med. Men cirka midt i gik jeg død, så jeg har taget mig en lille pause fra dem. Men nu er planen at få læst den færdig.
 3. Soulfinders Phoenix (dansk)
  Jeg har fået lånt disse bøger af en veninde. Hun er så glad for dem og var helt sikker på jeg også ville se det fantastiske i dem. Jeg har allerede læst den første bog og kan ikke andet end at sige at den var dejlig. Derfor er denne den anden bog i serien på listen.
 4. Soulfinders Crystal (dansk)
  Jeg er ret sikker på at når jeg bliver færdig med den anden bog bliver jeg også lige nødt til at læse den næste.
 5. Given to the Sea (kindle; engelsk)
  Denne har jeg overvejet længe om jeg skulle købe til min kindle. Den er lidt dyrere end de kindle bøger jeg normalt køber, derfor har jeg tøvet lidt. Men jeg bliver ved med at vende tilbage til den så nu skal det være at jeg ofre de penge på den. Hvor det alligevel kun er $13 (≈ 82 kr), men for kindle er dette ret dyrt.
 6. Morika (dansk)
  Den venter bare på bogreolen på mig. Meget af min læsning er meget lystbetonet og jeg syntes bare at nu skal det være.
 7. The Ice Queen (kindle; engelsk)
  Syntes virkelig at de to første bøger er så søde og dejlige. Så det var faktisk kun et spørgsmål om tid før jeg springer over den næste.
 8. Skyriel (Dansk)
  Denne har også ventet på mig på min reol og den ser dejlig ud.
 9. Evnen (Dansk)
  De to første bøger var utrolige spændende, dog lidt mismodige så holdte en pause, men nu er det vist også tid til at komme i gang med den sidste.
 10. Jernkongen (lydbog)
  Den har længe været som “mine bøger” på min lydbog side (nota.dk).

Det bliver spændende hvor meget jeg når af disse bøger og om jeg ender med at tage nogle sidespring. Jeg tror næsten at lydbøgerne kommer til at indhente alle de andre fordi disse kan nydes samtidig med at jeg laver husarbejde mm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *