Kaos i livet

I kender det vel alle selv godt. En gang imellem kommer der uventede ting, som vender hele ens liv på hovedet og skaber kaos i hverdagen og fritid. Det kan både komme som gode men travle overraskelser og ændringer i ens liv, men nogle gange kan det desværre også være omvæltninger der sker, selvom man ville ønske de ikke skete.
Ved de gode overraskelser eller selvvalgte ændringer nyder man forandringerne trods kaosset. Energien er stor også selvom man må lægge noget fra sig for at håndtere det kærkomne fornyelse i ens liv. Mens hvis overraskelsen ikke er nær så god eller ændringerne i ens liv ikke kommer som en selvvalgt ting kan kaosset som ligger i farvandet virke voldsomt og energien vil være brugt på ikke at drukne. 

Jeg har selv været udsat for to bølger af denne travlhed der efterlod på hver deres måde mit liv i kaos. Den første var kærkommen. Studiet kaldte en del på af min opmærksomhed da semester 6 lakkede mod en slutningen, med alt det det medførte. I mit studie betød det at der skulle dannes Bachelor grupper, vælges projekt og derefter skrive protokol ved klinik. Det var en meget spændende tid og glædelig for det betød at næste semester ville være den sidste, hvor arbejdet med bachelor skulle foregå. Men det var også en travl tid, en tid med meget lidt fritid og meget lidt energi til andet end studie. En spændende tid. Derfor så snart denne travle tid så jeg mig nødsaget til at ligge blog arbejdet lidt på hylden. 

Den anden bølge af travlhed var knap så selvvalgt eller kærkommen. Blot efter eksamen og alt med studiet var godt overstået blev jeg blæst tilbage af chok. For meget pludseligt kom det at min daværende kæreste mente at det nu ikke længere skulle være os, efter 9 år sammen. Ingen åbenlyse problemer havde der været forud. Grunden der blev fortalt mig, var uforståelig for mig. Både på grund af mine værdier som menneske og i et forhold men også på grund af de værdier og holdninger han selv havde udtryk igennem hele forholdet at have. Det var en flugt. Der ikke inkluderet mig. Det har sat mange tanker i gang. Det har fået mig til at revurdere mange ting og se tilbage, vende og dreje alt der kan. Det tænker jeg at alle går denne smertelig process igennem og kommer ud på den anden side med vidt forskellige resultater. Jeg selv er endnu ikke kommet til enden helt endnu, og det fulde billede er endnu ikke helt færdigt. Hvor kun dem som står tæt på mig vil kende den fulde historie, og den indvirkning det har haft, stadig har og vil have.
Denne bølge, dette chok gav mig noget af en mavepuster da sommerferien blot var så småt begyndt. Derpå væltede virkeligheden. Fremtiden der før var så sikker og planlagt var i ruiner, hjertet knust og hvor jeg nu skulle bo og leve var et mysterium der med al hast skulle løses. 

Bølgerne af travlhed samt et nyt webhotel til bloggen kom lige efter hinanden og endte ud i en forholdsvis lang pause på bloggen som jeg har planer om at gøre en del ved nu. Dog stadig vil bachelor i dette semester have sin virkning, det er jeg helt sikker på. Men jeg har glædet mig til at komme i gang igen og jeg har allerede en del idér der blot skal føre ud i livet. VÆR BEREDT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *