Hverdagens bogrelaterede eventyre

Her forleden dag så jeg noget der chokerede mig. Som bogelsker samler jeg bøger, jeg sætter dem op i mit eget indre system på reoler. For mig står de der som skatte, små og store minder om eventyr jeg sammen med dem tog på. Det er minder om spænding det er oplevelser der tog sted i en sofa med et tæppe og måske en kop te eller i en liggestol mens solen bagte. Men når vi ikke er mere står vores eventyr, vores skatte der stadig for andre til at finde ud af hvad der skal ske med dem. Jeg tror jeg havde en vag fornemmelse af at familie tog sig af sådanne ting. Men hvordan havde jeg ikke helt tænkt over. Jeg tænkte at bøger når de ikke skal stå på reolen mere skulle gives væk, findes et nyt hjem til eller til en eller anden form for genbrug for igen måske at kunne finde et nyt hjem. Men her forleden var jeg så på lossepladsen i forbindelse med flytning og da så jeg en container hvor der stod med store sorte bogstaver Bøger

Det første jeg tænkte var at nej det kan da ikke være rigtigt. Det kan da ikke være bøger, bøger. Så jeg går hen og ganske rigtigt så er der jeg ved ikke hvor mange bøger. I en halvåben container, mens regnen dryppede så stille ind og ville gennemvæde alle disse glemte eventyr. 

Jeg kunne se leksikon om havebrug, universitet bøger, krimier, fantasy. Fx så jeg bøger af Ken Follett, Inferno af Dan Brown og twillight og meget mere. Mange var våde og ødelagt af vand og vejr. Aldrig har jeg set sådan et spild. Hvorfor landede alle disse bøger her? Hvorfor er de ikke havnet i en genbrugsbutik? Mange så forholdsvis nye ud samt var der nogle dog gennemblødte men flotte gamle bøger. 

#menneskehedensforfald

Så til den helt anden boldgade end med forladte bøger, så skal jeg til fantasy festival her i weekenden og jeg glæder mig utroligt meget! 😀 

Her til denne festival vil jeg se og nok også købe nye fine bøger, nye fine eventyr til reolen og til gode stunder. Der er en del arrangementer jeg glæder mig til. Dog skulle der laves kompromisser igennem hele planlægningen da nogle arrangementer ligger oven i hinanden eller også har jeg en ide om at løbe hurtigt for at nå mellem de forskellige. 😀 

Men jeg kan næsten ikke vente til at skulle tampe festivalen flad og renne mellem arrangementerne og høre og se alle de spændende ting som de har fundet på i år. Som det første år at jeg deltager i denne festival!  

Tasken er pakket, slik og snacks til køreturen med, forventningen er høj eventyret står lige for døren. Jeg glæder mig til at dele, herinde, omkring mit eventyr på fantasyfestivalen!! 😀 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *