Året der gik

Jeg håber at i alle derude er kommet godt og sikkert ind i det nye år med en fantastisk nytårsaften til at fejre afslutningen på året der er gået og det som er på vej. 😀 

Året 2019 for mig i bøgernes verden har været begrænset. Fra midt forår 2019 har fokus være bacheloropgaven hvor eksamen venter på mig kun lige over dørtærsklen i det nye år. Sammen med andre distraktioner og små samt større kriser har læseåret kun endt ud i 17 læste bøger og dermed nåede jeg ikke i mål med 2019 Goodreads reading challenge. Som jeg syntes jeg havde sat til et rimeligt opnåeligt mål på 20 bøger. Ud af disse 17 er der to jeg gerne vil fremhæve som exceptionelle gode læseoplevelser.  

  • Dødeklokken fra serien De tre tyste af Synne Kristine Eriksen
    Denne var en længe ventet afslutning på en eventyrlig, dog barsk bogserie. 
  • A Curse So Dark and Lonely fra serien Cursebreakers af Brigid Kemmerer
    Denne var en bog som jeg modtog via FairyLoot og som var en bog jeg virkelig nød. 

Hvis i trykker på bøgernes navne vil i blive ført videre til min anmeldelse af pågældende bog.

Dette år var også den første gang hvor jeg var med til Fantasy Festival som fandt sted i Esbjerg i September. Dette var en utrolig nørdet og fed oplevelse som jeg sent vil glemme. Det er et event som jeg helt sikkert vil finde på at deltage i igen næste år! 

Jeg har længe også være medlem af en bogklub som hedder “The Fantasy Fellowship: Odense” uden faktisk at være aktiv i meget lang tid. Men i sommerferien 2019 fik jeg endelig taget mig selv sammen til at melde mig til et møde, læst bogen og taget afsted til at møde de hyggelige mennesker som bogklubben rummer. Det er noget jeg er virkelig glad for jeg tog mig sammen til og noget som jeg fremover vil se frem til. 

Alt i alt har 2019 været meget turbulent, alt for travlt og ben hårdt år på flere planer. Af alle mine ønsker og håb for 2020 er at det vil blive et bedre år end 2019 var. Jeg har mange forventninger og håb for det nye år, blandt andet at overkomme eksamen i januar og dermed afslutte min uddannelse, finde et arbejde og en ny lejlighed derefter skal jeg bare bruge tid på alt det jeg elsker, heriblandt at læse/høre en hel masse bøger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *