Projekt hækle sjal

Jeg havde fået mine fingre i noget garn jeg simpelthen var nødt til at lave et eller andet projekt med. Garnet var på 800 meter og en stor lang rulle. Her kommer så det bedste, som det der gør at jeg syntes at garnet bare må arbejdes med. Det skifter farve. Og ja det har vi set før, men det skifter ikke brat farve. Den består af 4 tråde og efterhånden som man arbejder igennem med projektet vil hver enkelt af disse 4 tråde skifte farve! Dette giver et mere glidende overgang af farverne. 

Jeg havde 2 garnnøgler, den ene med skiftende rødlige nuancer mens den anden var af skiftende blå nuancer. Jeg besluttede at lave sjaler, hvor jeg ville prøve at bruge to forskellige mønstre. Planen er så at bruge dem som pæne halstørklæder. 😀 

Jeg startede med garnnøglet med røde nuancer med et mønster bestående af skiftende hækling i Granny Smith mønster og venus mønster. Resultatet af selve mønsteret var godt. Det giver et pænt mønster hvor der er meget spil i. Men det blev også en del for kort! Så sjalet er ikke et jeg ville kunne bruge som halstørklæde. 

Da det første blev en kende kort valgte jeg derfor et mere enkelt og sikkert, i forhold til længde, mønster at arbejde ud fra med nøglet med de blå nuancer. 

Det resulterede ud i det smukke sjal i kan se på billedet ovenover. 😀 Som vil blive brugt som pynte halstørklæde her til de mere koldere tider. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *