Tellerup Lagerudsalg

Tellerup har simpelthen haft et kæmpe lagerudsalg! Grunden til dette sagde de på facebook at de meget lavpraktisk har et fysisk lager som de skal flytte ud af, og det er derfor lettere at sælge end at flytte. 😉 

Og det betyder selvfølgelig at der er kommet en del nye bøger til reolen! Alle disse nye skatte som skal stå på reolen kan i se på billedet ovenover. Der er den sidste bog af Izola. Jeg har allerede de første to bøger, så denne afslutter blot en serie og jeg ser frem til at læse den. Så er der “Ambassadørens mission”, som er en serie i sig selv men også lidt en efterfølger til “De Sorte Troldmænd”. Jeg knus elskede “De Sorte Troldmænd” da jeg første gang læste den, som er efterhånden en del år siden. Jeg har dog flere gange genlæst denne serie og elsket den. Men jeg har endnu læst denne efterfølger af serien. Så det ser jeg også ret meget frem til!
Til sidst har jeg også købt mig hele Panteon serien. Denne serie har jeg kun hørt godt om, samt har den også stået på min TBR liste alt, alt for længe. Så her er der også et ventende eventyr!

Jeg er desuden helt stolt af mig selv! Da jeg har kunne begrænse mig til kun små 10 bøger i sådan et kæmpe og vildt lagersalg. Izola var den dyreste på 50 kr, Panteon seriens bøger kostede hver 20 kr og de sidste bøger kostede hver 30 kr. Hvilket betød at beløbet for min bog “Shopping spree” koste mig hele 270 kr for 10 bøger xD.
Men som bogelsker med så gode tilbud er det svært at kunne begrænse sig. Hvor jeg med hjertet på det rette sted delte vidt og bredt ud af nyheden om dette fantastiske udsalg til de bogelskere jeg kender så har vi delt sorgerne over det hårde sorteringsarbejde det har været at skulle begrænse sig. For en jeg kender, så begrænsede hun sig til 50 bøger xD. 

Dette lagerudsalg har virkelig også haft potentiale for at være en bogelskers største drøm og deres pengepungs værste marreridt…. xD 

Jeg håber i alle nåede at være med og nyde dette fantastiske lagerudsalg! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *