Fallen King

Title: Fallen King
Sprog: Engelsk
Forfatter: C. N. Crawford
Oplæser: Justine Eyre
Sider/længde: 7 timer og 50 minutter
Fra serie: Court of the Sea Fae
Bog i serie: 2
Købt/app: Mofibo

Hørt som lydbog ved Mofibo


♥ ♥ ♥ ♥


 I bogens beskrivelse læses:

Bogens beskrivelse: (Kilde: Mofibo)

Life in a fae castle should be pretty sweet – except my lover wants to take my magic from me and I made a deal with the devil…literally.

Salem is the light-bringer, gorgeous as sin and just as evil. Some call him Lucifer. What do I call him? Whatever he tells me to, because he’s cast a mind-control spell over me. He hates me, but I have a plan. I´ll lead him to a sorcerer who can kill him.

Anmeldelse:

Der gik ikke længe før jeg kastede mig over denne bog som næste bog i serien. Hun står over for store nye problemer. Hun leder febrilsk efter et svar, en måde at undgå Salem og det han vil have hende til. Samtidig skal hun snart stå over for den person som for mange, mange år siden tog alt fra hende. Hendes kongerige og hendes magiske evner. 

Hvordan skal hun stå over for Salem når hun lider under hans fortryllelse der gør at hun vil gøre alt hvad han siger. Samtidig er han nøglen til at få hendes magi tilbage. Men hun er den eneste som stoler på hun kan håndtere situationen. Hun er den eneste der ser muligheden for endelig at få sin magi igen. Hendes elsker, mener dog det er alt for farligt og har en helt anden plan for at undgå katastrofe. At binde hendes magi for evigt. At bruge magi til at binde hende så hun ikke ville kunne bruge nogle af sine evner. Han opføre sig stadig bedrevidende. For han ved jo hvad der er godt for hende og hvad der vil beskytte hende bedst… Man skulle næsten tro han ikke har øre indbygget i kraniet. 😆

Men imod hans ønske drager Aenor alligevel at komme ud på en rejse. Uden et valg er hun taget på en rejse for at finde et af hendes families klenodie som Salem søger. Til det har hun brug for sin magi, noget af hendes magi ihvertfald. Hun oplever igen følelsen af at have sin magi, eller hvertfald en lille del af den. 

De mange spørgsmål om fortiden og alle de hemmeligheder som både fortiden og de omkringstående personer gemmer på, bliver endelig trukket frem i lyset og hun lære om både sig selv og hendes familie. 

Hendes mål er både at få sin magi tilbage samtidig med at stoppe Salem alt imens han kan styre hende med blot at give hende et ordre. Det virker ærligt talt som en umulig opgave. En umulig opgave som er utrolig spændende at være vidne til. 

Hvis i vil vide mere må i hellere læse bogen. 😉
Men lige hvor mørk og umulig situationen ser ud har hun stadig sin ufejlbarlig humor! Og den er guld værd. Det er nok noget jeg virkelig forelskede mig i fra første bog af og som jeg stadig nyder i fulde drag i denne bog. Hendes humor er fantastisk sarkastisk! Man sidder meget tid og fniser eller griner højt igennem bogen som man også gjorde det ved den første bog! 

Det sidste jeg vil sige er at bogen overrasker en! Eller rettere personerne overrasker! Fortiden og de ting der er sket og alt det Aenor ved og ikke ved bliver sat på prøve og sat spørgsmålstegn ved.  Den første bog var meget handling og et liv i nuet. Hun fandt ud af at alle troede hun selv havde sunket sit kongerige i sin tid. Men meget mere finder hun ikke ud af. I denne bog lukkes der op for alle hemmelighederne og mange af de spørgsmål man som læser havde igennem første bog bliver besvaret og flere opstår. Og jeg må gå til bekendelse at jeg allerede har læst den næste bog og den bare venter med at blive anmeldt også! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *