Om bloggen

Hvem er du?
størrelse ændretJeg hedder Melani, men bliver også kalt Meller, jeg er 23 år gammel. Jeg bor sammen med min kæreste i en lejlighed i Odense, på Fyn, i Danmark. Lige nu studere jeg til Bioanalytiker på UCL i Odense.

Jeg er ordblind og startede dette lidt som en øvelse i at skrive. Men har udviklet sig til meget mere.

Jeg elsker at læse og dykke ned i andre verdener og fantastiske fortællinger. Hvor min smag er mere i det overnaturlige og fantastiske.

Men jeg elsker også at være kreativ både med parpir, sygning, madlavning, bagning samt alt hvad jeg kan få fingrene i.

Jeg er en kreativ sjæl og det betyder at der kan ske lidt af vært. Lige fra bagning, madlavning, til at male og tegne. Jeg elsker at læse bøger og det er ikke mange dage af gangen jeg ikke lige er i gang med en, enten som lydbog eller som fysisk fast bog. Men dog kommer der spilopper i mig og så skal jeg bare sidde og lave noget kreativt, og dette kan udfolde sig på mange måder. 😀


 

Anmelder poletik:

Uafhængelig af anskaffelsesmetoden, så er hver anmendelse på min blog skrevet efter egen erlig mening. Jeg pynter ikke på tingene for nogen.

Alle meninger er valide så hvis du har en anden end jeg, eller den samme, eller noget andet er du velkommen til at skrive en kommentar til postet.


 

Hvad er dette for noget?

Ja, kort sagt er dette en blog.

Det er en blog om hverdagens små eventyre, men mere præcist så er blokken om mine små eventyre i hverdagen. Jeg vil fylde den med sjove historier og de kreative ting jeg kunne finde på at lave. Men nok mest af alt om alle de bøger jeg efterhånden læser. 😀

Denne blog er om de forskellige ting som jeg går rundt med og gerne vil dele. Mad, kreative ting, og bog anmeldelser. Det jeg skriver er mine holdninger og hvad jeg lige mener. Men i er selfølgelige i jeres gode ret til at være uenige med mig, have andre meninger og holdninger og meninger om mig og min blog. Jeg mener selv at alle har lov til at have deres holdninger og ydtre dem, hvis dette bliver gjordt på en ordenlig måde, samt er jeg af den overbevisning at det kun er sundt og spæneden at få mulighed for at kunne se tingene fra en anden vinkel. Også selvom hvis man ikke er enig i denne vinkel.

I er meget velkommen til at skrive en kommentar, starte en diskussion. 😀

Altså, denne blog er ikke kun en ting, den er mange ting på en gang. Det er ikke kun udelukkende en bogblog, selvom at jeg læser mange bøger og derfor vil der været skrevet om mange bøger.
Det er heller ikke udelukkende en blog om kreativet.
Bloggen er hvad den er, og den er mange ting. Fordi mit liv er der mange ting som jeg er glad for eller laver. Som navnet på bloggen siger “Mit liv, Min blog” så er det en blog om det i livet som er fantastisk på sin helt egen måde.


Hvorfor?

Ja det er faktisk et godt spørgsmål. Mest af alt fordi det ikke er helt let at besvare.

Jeg mødte en som havde en blog og så hørte jeg lidt ind til det. Der fik jeg ideen til at lave min egen. Jeg overvejede det meget men jeg var lidt usikker på hvad jeg skulle fylde den med.
Men efterhånden som tiden gik fandt jeg ting i mit liv jeg kunne skrive om. Ting som jeg lige tænkte “ej det kunne jeg jo havet skrevet om i en blog hvis jeg havde en”. Men dog igen af de mange ting faldt under en kategori, så jeg var ikke helt sikker. Jeg vidste heller ikke det store om blogs. Så jeg søgte mig lidt frem om fremgangsmåden osv.

Og så lige pludselig slog det mig. Alle disse ting jeg gerne ville skrive om lagde under den kategori som man kan kalde mit liv, mine små eventyre i min hverdagen. Og vupti nu er der en blog. Så der vil komme meget forskelliget. Samt kan der komme nye katekorier, disse er hvad jeg mener jeg kan udfylde fra mit liv med.

Men mest af alt startede jeg denne blog som en skriveøvelse for mig selv, da jeg havde et godt stykke tid iden jeg kunne starte på uddannelse igen. Men blev meget hurtigt bidt af det. ;D


Stavefejl

Hvis i ser nogle stavefejl håber i at i kan bære over med mig. Jeg er ordblind og stavning og grammatik er ikke helt min stærke side. Jeg prøver så vidt som muligt at skrive godt og uden fejl men på grund af mit lille handikap kan jeg ikke altid se fejlene, også selvom jeg korrekturlæser på alt hvad jeg skriver her inde. 😀

Det betyder også at der nok kommer nogle anmeldelser hvor jeg har hørt bogen på lydbog.
Når man er ordblind er man så heldig at man kan komme ind og være medlem af Nota bibliotek, som er et online bibliotek. Og her kan jeg lytte til lydbøger direkte eller downloade dem til at høre på mine enheder. 😀


copyrigh

Alt det der står på min blok er skrevet af mig selv og produceret selv. Derudover er der billeder fra bøgers covers som jeg har fundet, så folk har et billede til det jeg skriver om, når jeg skriver om bøger for det meste.
Nogle af billederne har jeg dog selv taget, fra bagning og andre kreative ting.


Politik om kommentar og spam 

Så er jeg begyndt at få nogle kommentarer hist og her. Så jeg undersøgte lidt om hvordan man kunne kende foreskeld på relle kommentarer og kommentarspam.

Så ud fra læsning om emnet og grundige overvejelser har jeg besluttet at der ikke må være links i kommentaren.
Så hver gang jeg modtager en kommentar vil jeg redigere den så den ikke vil vise nogle links.

Dog hvis det er en blog indehaver der skriver og har en relevant kommentar og derefter lader et link til deres blog være vil den blive stående. Men af betingelse af at kommentaren er relevant -> så jeg vil vurdere om jeg finder kommentaren spam eller ej.

Jeg håber på denne måde at få dem som bare gerne vil spame væk og dem som faktisk vil efterlade en kommentar blive stående.

😀


 

Tags (med besvaret spøgsmål):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *