Fantasy-Challenge 2021

Forlaget Ulven og uglen har dette år lavet et år langt fantasy reading challenge! Det køre fra den 1. Januar til og med den 31 december 2021. For hver måned er der en challenge, hvor man skal finde en fantasy bog der passer til. Samtidig hvis du udføre alle 12 challenge så er man med i konkurrencen om to valgfrie titler fra Ulven og Uglen! I kan se alle Challenge her på deres hjemmeside via dette link

Hvis i først ser denne challenge nu så er det nok for sent at være med i den første udfordring der blev stillet til Januar måned desværre. Jeg må indrømme at jeg meget ukarakteristisk har gemt læsningen og det hele til sidste øjeblik så første bog samt dette post bliver først postet den 31 januar, lige præcis i tide til selv at nå at være med i Januars udfordring! 😅

På billedet ovenover kan i også se alle de fine udfordringer der kommer i løbet af året. Jeg vil i løbet af året opdatere dette post samt billedet til. Så jeg løbende skriver de bøger jeg har læst til de forskellige udfordringer på billedet/blanketten. Mens jeg her nedenfor skriver en liste over de bøger jeg har planlagt at bruge til hver udfordring gennem året. Disse vil være markeret med rød skrift. Når en måneds udfordring er læst/løst og bogen også anmeldt med sit eget post vil skriften ændre sig til sort fed skrift. Med link til anmeldelsen dertil (tryk på selve månedens navn). Desuden vil i kunne finde alle post relateret til dette event under Ulven og Uglen Fantasychallenge 2021 kategorien på bloggen. Hvis der ikke er valgt nogle bøger endnu til en udfordring markeres det med (…).
Dertil skal det lige siges at mine planlagte bøger til hver udfordring kan og vil nok ændre sig som tiden går. 😛

26/12-2021

Så går læseudfordringen på hæld. Jeg har læst den sidste bog til dette års udfordringer og skrevet postet hertil. Det jeg havde planlagt af bøger til de forskellige måneder overholdte  jeg for det meste ikke og jeg fandt andre bøger. Det har virkelig været hyggeligt at være med til dette års læse udfordring og virkelig sjovt at skulle finde bøger til de forskellige udfordringer. 

Den bedste af bøgerne jeg har læst til dette års udfordringer er nok “Tthe Cruel Prince” så meget at jeg ønskede mig resten af serien til min fødselsdag og da jeg fik penge til at købe bøger så købte jeg hele serien i hardback boxset. ^^ Den var lige meget og jeg glæder mig virkelig meget til at læse videre på serien!

Den jeg nok syntes var mindst mig er nok “Jonathan Strange og mr. Norrell”. Det var en af de bøger hvor jeg følte jeg ventede for evigt på fantasy delen af bogen og der var rigtig meget forklaring af personer eller steder som så derefter aldrig bliver nævnt igen eller som endte med overhovedet ikke at være inciciel for historien overhovedet. 

Jeg synes generelt at det var dejligt at have en læseudfordring hvor der var meget mere tid til faktisk at tænke over hvad man skulle læse, samt faktisk at læse bøgerne. At det strakte sig over et helt år var en sjov ide og gav rigeligt af tid! 

Det var sjovt at være med! ^^


Challenges 2021:

Januar

Læs første bog i en serie. -> Skyggefolket af Claus Jensen

Februar

Læs en paranormal romance. -> Dark King af C. N. Crawford

Marts

Læs en fantasybog fra dit fødselsår. -> Dragens Kys af Josefine Ottesen

April

Læs en subgenre du ikke har prøvet før. -> Jonathan Strange og mr. norrell af Susanna Clarke. (Gaslamp fantasy). 

Maj

Læs en fantasybog med moderne teknologi. -> Inkanation af Pernille L. Stenby

Juni

Læs en bog med en heks som hovedperson. -> Heksedatteren af Sabrina Mose. 

Juli

Læs en bog om en episk rejse. -> Vejen til Panteon af Torben Sekov

August

Læs en bog med LGBT-elementer. -> The Cruel Prince af Holly Black

September

Læs en bog du har haft på din TBR liste længe. -> Fønixens hjerte af Christina Ramskov

Oktober

Læs en antologi. -> Fantastiske Fabulationer 1 af MANGE

November

Læs en enkeltstående bog. -> Burn af Patrick Ness

December

Læs en bog med nordiske væsner. -> Ravnens Hvisken 3


Selv hvis i ikke nåede at være med fra starten så hop endelig på. Det er så sjovt at følge med i hvad andre har læst og blive inspireret af hinanden! Desuden er det en vildt god måde at prøve nye bøger man ikke normalt ville have tænkt på, eller genre for den sags skyld! I det hele taget synes jeg det er festligt at deltage i sådanne nogle challenge fordi man udfordre sig selv lidt i sin læsning. 😊

I er meget velkomne til at lægge en kommentar med bud og/eller hvad i har læst af bøger til de forskellige udfordringer.

1 thought on “Fantasy-Challenge 2021

  1. Pingback: Ravnens Hvisken 3 | Mit liv, Min blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *