amilien Bridgerton: En fortryllende hemmelighed

Title: Familien Bridgerton
Undertitel: En fortryllende hemmelighed
Engelsk titel: Bridgerton; An Offer From a Gentleman.
Sprog: Dansk
Forfatter: Julia Quinn
Oplæser: Tammi Øst, Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard
Sider/længde: 11 timer og 6 minutter
Forlag: People´s lydbog/E-bog
Fra serie: Bridgerton
Bog i serie: 3
Købt/app: Hørt på Mofibo

(Hørt som lydbog på Mofibo)


♥ ♥ ♥


 I bogens beskrivelse læses:

Bogens beskrivelse: (Kilde: Mofibo)

“Denne version er beriget med musik og lydeffekter. En version uden denne berigelse findes også.

LONDON, 1815. Selvom Sophie Beckett er datter af en jarl, er hun blevet degraderet til tjenestepige af sin stedmor. Derfor er hendes chancer for at snige sig ind til Lady Bridgertons maskebal minimale. Men gemt bag en maske kan ingen genkende hende, og da det lykkes, og hun møder den unge, flotte Benedict Bridgerton, føler hun sig som prinsesse for en aften. Desværre ved hun, at enhver fortryllelse ophører ved midnat.

Benedict derimod kan ikke slippe tanken om den smukke, mystiske kvinde i den sølvfarvede kjole. Hvem var hun, og hvordan finder han hende igen?

En fortryllende hemmelighed er tredje bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Lydbogen her er beriget med underlæggende musik og lydeffekter, som understøtter bogens historie. Lydbogen findes også i en version uden denne berigelse.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020. ”

Anmeldelse:

Jeg vil først og fremmest lige sige at denne anmeldelse kan indeholde spoilers! 🙂

Jeg begyndte på serien fordi jeg så første sæson på Netflix som omhandler den første bog i denne serie. Derfor kan i heller ikke finde en anmeldelse af den første bog, fordi den har jeg ikke læst. Men så snart jeg havde set sidste afsnit i tv-serien hoppede jeg direkte over i bog 2 og hørte den som lydbog ved Mofibo. Jeg glæder mig dog stadig til næste sæson i tv-serien af denne bog, fordi jeg syntes der er nogle aspekter som Netflix versionen gør virkelig fabelagtigt! 

Denne serie er virkelig bare den ene bog efter den anden af søde kærlighedshistorier! Denne gang omhandler det broderen af de 8 søskende ved navn Benedict og hans kærlighedshistorie med den skønne og viljestærke Sophie Beckett.
Denne kærlighedshistorie har elementer som vi nok alle ville kunne genkende flere kilometer væk. For denne bog leger lidt med hint fra eventyret Askepot. Sophie er uægte barn af en greve og lever forholdsvis et godt liv lige indtil at denne meget fraværende greve gifter sig igen. Dertil tilegner hun sig to stedsøstre og en stedmoder. Stedmoderen er syrligt jaloux at Sophie er hans datter. Denne kvinde er mere en bare ond, hun er modbydelig. Det samme er den ældste datter. Den yngste bliver af gruppepres holdt væk fra Sophie og af angst modarbejder denne yngste søster det heller ikke. Det betyder imidlertid at hendes forholdsvise rolige liv først bliver en del mere besværligere og efter Grevens død blev hendes liv kun endnu være. For nu for at blive boende er hun nødt til at arbejde for disse forfærdelige kvinder som deres tjenestepige. Dog en aften vover hun at tage ud, en aften vover hun at iføre sig en fin kjole, for en aften lever hun det selskabsliv hun troede hun havde i vente dengang hun var barn. Den aften møder hun Benedict. 

Benedict bliver så fortryllende af denne skønhed at han efter aftenen prøver at finde denne mystiske pige igen. Dog uden held… 

Sophie er en hårdtarbejdende og kærlig sjæl. Dette har dog ikke ændret sig skønt hendes lidt hårde medfart i livet og opvækst. Hendes kampånd driver hende frem og afholder hende fra at give op. Hun er en rigtig sød karakter og jeg hepper på hende både hendes kamp mod omverdenen men ikke desto mindre når hun sætter Benedict på plads. Og gud skal vide at det har han brug for! 

Benedict… Hvis jeg syntes at hans storebror fra sidste bog var slem så er Benedict en hel del værre. For han er oven i hatten arrogant! Han er blevet forelsket i en tjenestepige og spørger hende om at blive hans elsker. Jo han vil da blive gift på et eller andet tidspunkt med en anden, men dette er da ikke vigtigt overhovedet og hvorfor i alverden kan hun ikke se at blive hans elsker er det bedste for hende. At han kan give hende et liv der er meget bedre end det hun allerede har… Han kan for sit liv ikke se hvorfor hun er så ufornuftig og stædig til det absurde.
Og ja det er sådan han tænker og han er faktisk vred på hende på grund af hun ikke bare kan gøre hvad han gerne vil… Man får helt ondt af Sophie at hun er forelsket i sådan en tykpandet “hat”. Men for ikke at snakke han helt ned så er han da en gentleman på mange andre punkter og når han vil være sød så er han da også charmerende. 

Så det bedste ved bogen er helt klart Sophie og hvordan hun sparker noget fornuft ind i knolden på Benedict. Det var en fornøjelse at høre hvordan han igen og igen bliver forbløffet over faktisk at blive sat på plads! Derudover deres spirende venskab er noget så sødt at være vidne til! 

Jeg kunne faktisk godt lide denne bog. Dog er denne af de tre kærlighedshistorier jeg har oplevet indtil nu med denne serie den som jeg holder mindst af. Dette kommer nok mere af at jeg syntes at Benedict er noget af en “HAT”. Som er min søde måde hvorpå at sige at jeg ikke lige var hans fan uden at bruge kedelige kaldenavne. 

Dog er næste bog noget jeg igennem både tv-sæsonen og de to næste bøger har fået mig til at glæde mig rigtig meget til den næste bog som omhandler to karaktere der igennem de forrige bøger som jeg allerede hepper ekstremt meget på! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *