Om bloggen

Hvem er du?
størrelse ændretJeg hedder Melani, men bliver også kalt Meller, jeg er 27 år gammel. Jeg bor på Fyn, i Danmark. Lige nu arbejder jeg som bioanalytiker på OUH 😀

Jeg er ordblind og startede denne blog lidt som en øvelse i at skrive. Men har udviklet sig til meget mere.

Jeg elsker at læse og dykke ned i andre verdener og fantastiske fortællinger. Hvor min smag er mere i det overnaturlige og fantastiske.

Men jeg elsker også at være kreativ både med parpir, sygning, madlavning, bagning, hækling, strikning, samt alt hvad jeg kan få fingrene i.

Jeg er en kreativ sjæl og det betyder at der kan ske lidt af vært. Lige fra bagning, madlavning, til at male og tegne. Jeg elsker at læse bøger og det er ikke mange dage af gangen jeg ikke lige er i gang med en, enten som lydbog eller som fysisk fast bog. Men dog kommer der spilopper i mig og så skal jeg bare sidde og lave noget kreativt, og dette kan udfolde sig på mange måder. 😀


 

Anmelder poletik:

Lige meget hvordan jeg er kommet til bogen, enten købt, via nettet, i en butik, fået den i fødselsdagsgave/julegave/andet gave eller om jeg har enten fået den opfordret eller uopfordret som anmeldereksemplar så er jeg 100% ærlig i min anmeldelser. Hvis jeg har skrevet noget forkert som navn, steder eller bare stavefejl må i meget gerne gøre mig opmærksomme på det. Men derudover er mine anmelder urørlige, jeg skriver min ærlige mening i mine anmeldelser og lige meget hvad så ændre jeg ikke på anmeldelsen.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at læse eller anmelde bøger som jeg modtager uopfordret. Hvis jeg har lyst og jeg finder bogen spændende så vil jeg læse bogen og dermed nok også se den dukke op herinde på et tidspunkt.

Bøger der er modtaget uopfordret og opfordret i forhold til hvornår/ hurtigt jeg anmelder dette så har dette flere faktorer. Hvis jeg modtager en bog før udgivelsesdato vil jeg gøre mit til for at komme med en anmeldelse tæt på udgivelses datoen (på dagen eller derefter). Dog kan der være kø i forhold til at jeg allerede er i gang med at læse / høre en bog som jeg skal være færdig med og nogle gange er der også flere bøger som ligger i kø derefter. Jeg ændre hele tiden i min “kø/læseplaner” efter lyst og studie. Jeg er ordblind og går på en videregående uddannelse hvilket betyder at det svinger meget i hvornår og hvor meget tid jeg har til fritidsaktiviteter. For læse/ høre skønlitteratur samt lave anmeldelser er en ting jeg gør i min fritid og jeg lægger mit studie først. Dette betyder at i perioder vil jeg have mere travlt end andre, fx til eksamen.
En sidste faktor er lyst. Man kan som bogelsker have bogtømmermænd og har derfor brug for en lille pause, eller jeg vælger at læse en bog før en anden, eller tage en pause fra en serie eller tage den op igen. Jeg læser af lyst og kærlighed til bøger. Hver bog fontjærer at jeg gider den, at jeg har lyst til den og at jeg nyder den så vidt som det er muligt.

Dog mener jeg at alle meninger er valide så hvis du har en anden end jeg, eller den samme, eller noget andet er du velkommen til at skrive en kommentar til postet, husk dog at skrive det med god tone.


 

Hvad er dette for noget?

Ja, kort sagt er dette en blog.

Det er en blog om hverdagens små eventyre, men mere præcist så er blokken om mine små eventyre i hverdagen. Jeg vil fylde den med sjove historier og de kreative ting jeg kunne finde på at lave. Men nok mest af alt om alle de bøger jeg efterhånden læser. 😀

Denne blog er om de forskellige ting som jeg går rundt med og gerne vil dele. Mad, kreative ting, og bog anmeldelser. Det jeg skriver er mine holdninger og hvad jeg lige mener. Men i er selfølgelige i jeres gode ret til at være uenige med mig, have andre meninger og holdninger og meninger om mig og min blog. Jeg mener selv at alle har lov til at have deres holdninger og ydtre dem, hvis dette bliver gjordt på en ordenlig måde, samt er jeg af den overbevisning at det kun er sundt og spæneden at få mulighed for at kunne se tingene fra en anden vinkel. Også selvom hvis man ikke er enig i denne vinkel.

I er meget velkommen til at skrive en kommentar, starte en diskussion. 😀

Altså, denne blog er ikke kun en ting, den er mange ting på en gang. Det er ikke kun udelukkende en bogblog, selvom at jeg læser mange bøger og derfor vil der været skrevet om mange bøger.
Det er heller ikke udelukkende en blog om kreativet.
Bloggen er hvad den er, og den er mange ting. Fordi mit liv er der mange ting som jeg er glad for eller laver. Som navnet på bloggen siger “Mit liv, Min blog” så er det en blog om det i livet som er fantastisk på sin helt egen måde.


Hvorfor?

Ja det er faktisk et godt spørgsmål. Mest af alt fordi det ikke er helt let at besvare.

Jeg mødte en som havde en blog og så hørte jeg lidt ind til det. Der fik jeg ideen til at lave min egen. Jeg overvejede det meget men jeg var lidt usikker på hvad jeg skulle fylde den med.
Men efterhånden som tiden gik fandt jeg ting i mit liv jeg kunne skrive om. Ting som jeg lige tænkte “ej det kunne jeg jo havet skrevet om i en blog hvis jeg havde en”. Men dog igen af de mange ting faldt under en kategori, så jeg var ikke helt sikker. Jeg vidste heller ikke det store om blogs. Så jeg søgte mig lidt frem om fremgangsmåden osv.

Og så lige pludselig slog det mig. Alle disse ting jeg gerne ville skrive om lagde under den kategori som man kan kalde mit liv, mine små eventyre i min hverdagen. Og vupti nu er der en blog. Så der vil komme meget forskelliget. Samt kan der komme nye katekorier, disse er hvad jeg mener jeg kan udfylde fra mit liv med.

Men mest af alt startede jeg denne blog som en skriveøvelse for mig selv, da jeg havde et godt stykke tid iden jeg kunne starte på uddannelse igen. Men blev meget hurtigt bidt af det. ;D


Stavefejl

Hvis i ser nogle stavefejl håber i at i kan bære over med mig. Jeg er ordblind og stavning og grammatik er ikke helt min stærke side. Jeg prøver så vidt som muligt at skrive godt og uden fejl men på grund af mit lille handikap kan jeg ikke altid se fejlene, også selvom jeg korrekturlæser på alt hvad jeg skriver her inde. 😀

Det betyder også at der nok kommer nogle anmeldelser hvor jeg har hørt bogen på lydbog.
Når man er ordblind er man så heldig at man kan komme ind og være medlem af Nota bibliotek, som er et online bibliotek. Og her kan jeg lytte til lydbøger direkte eller downloade dem til at høre på mine enheder. 😀


copyrigh

Alt det der står på min blok er skrevet af mig selv og produceret selv. Derudover er der billeder fra bøgers covers som jeg har skannet ind.


Politik om kommentar og spam 

Det er så dejligt at få kommentarer og jeg vil svar på dem så hurtig som jeg lige ser dem og når at svare.

Alle har lov til deres egen mening og egne holdninger, faktisk ser jeg frem til at læse jeres holdninger og hvad i har på hjerte. MEN, dette skal ske med god tone ellers bliver det fjernet. Hvad der er god tone og hvad der ikke er er jeg dommer over.

I forhold til spam så har jeg et program som tager det værste men derudover så vil jeg vælge og vrage i forhold til at hvad der ligner span og virkelig mennesker med virkelige kommentarer. Blogger og andet er mere end velkomne til at skriver en kommentar og sammen med din kommentar linker med din egen blogs hjemmeside, er selv utrolig nysgerrig og vil smutte jeres blog (/og andet) forbi. Men blot at kommentere med et link til hjemmeside eller andet bliver fjernet.


 

Tags (med besvaret spøgsmål):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *