Hjerte bedømmelse

Jeg har nu bestemt mig for at jeg vil give bøger hjerter efter hvor meget jeg har holdt af dem og nudt at læse dem. Hvor der skalaen går op til 6 hjerter. Og for at give et peg om hvad de forskellige antal hjerter betyer for hvor meget jeg har elsket bogen så her kommer der

× – ev:  Er for det udsandsynlige tilfælde at jeg ikke har kunne læse bogen færdig fordi den ikke lige var noget for mig eller jeg bare ikke kunne lide bogen. Som salgt udsansynligt men jeg vil ikke frasige muligheden. Her er den skrevet komentar vigtigt for jeg vil prøve objektivt at fortælle hvad jeg ikke var så vild med og hvorfor.

♥ – fin nok:  Den var da fin nok. Men ikke helt min kop te.

♥ ♥ – Ok:  Denne bog var ok. Den var læselig og for sin vis ok men mere kan jeg ikke sige om den.

♥ ♥ ♥ – God:  Denne bog var god og jeg kunne lide den. Den fik ikke helt mit blod i kog men jeg nød den og syntes den ver dejlig og kunne godt lide den.

♥ ♥ ♥ ♥ – Super god:  Jeg kunne rigtigt godt lide den. Jeg glæder mig til at læse videre og jeg for sin vis blev trukket ind i bogens univers.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Fantastisk:  Jeg elskede denne bog og kunne ikke lade vær med at lave et lille hop. Ville helt sikkert læse videre hvis der findes flere bøger fra samme serie.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Wauw!!!: Jeg er helt vildt oppe at køre, jeg ELSKER denne bog denne historie. Jeg kan næsten ikke lade vær med at hoppe op og ned af bare glæde. Kunne finde på at læse den igen. Jeg vil SÅ! meget anbefale den til alle jeg ser!!. Det er en bog hvor jeg med det samme googler efter om der er mere af samme forfatte eller om det er en serie lige meget hvad klokken er. Kunne ikke slippe bogen for alt i verdnen!!!. Denne bog må jeg bare eje!!! Og helst i går!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *