Kreativ

 

På disse sider som er under denne sætter jeg alt hvad jeg kunne finde på at lave af kreative ting. Det sker nogle gange 😀

Dette kan være alt fra scrapbog, sygning, tegning og mange andre ting jeg kunne finde på at lave. Og neden under dette vil altid det nyste kreative jeg har lavet.

Her vil der være en liste over de kreative ting som jeg har lavet over tindens løb. Men som underside er der et galleri over nogle af mine tegninger.

Kreativ hækling og strik

Kreativ med neglelak:

 


Tegninger

 

Nogle af mile billeder er klassiciske tegninger og andre er ud fra fantasien. Nogle af dem vil have noget sløret nederst i højre hjørne, og det er fordi jeg har slettet mit navn fra billederne så de kunne komme op på min blog.

Nogle er færdige og nogle er ikke. Nogle er hvor jeg har givet mig selv en tidsbegrænsning, og nogle af disse er lette af se at de har været under tid.
Kort sagt er nogle mere vellykkede end andre men jeg elsker alle som en fordi jeg har elsket at sidde og tegne dem.

Alle er tegninger som jeg har tegnet inden for cirka de seneste 5 år. Og det er kun en udvalg af mine tegninger. Jeg har valgt nolge fra fordi de er belevet givet som gaver osv. Samt er der nogle som er tegninger af familie og venner og dem vil jeg ikke lægge på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *