Mad og bagning

Om denne kategori

Denne side er så for madlavning og bagning, af alle de hyggelig og nye kreationer jeg laver i mit lille køkken, samt alt andet jeg kune finde på at skrive om som handler om mad eller bagning.

Med hensyn til madlavning i al almendelighed er det når jeg laver en ny ret som jeg har fundet opskriften til et eller andet sted. Eller hvis jeg har fundet mange opskrifter og selv mixet det af dem jeg syntes var godt sammen. Eller igen bare taget en opskrift og tilpasset den til det jeg lige syntes.

Neden under “om denne side” vil der være en alfabetisk liste over de ting jeg har bagt eller lavet af mad.

I må undskylde hvis noget af teksten nedenunder er større end andet, men jeg ved ikke hvorfor den gør det og heller ej kan jeg få den til at lade vær med at gøre noget størrre end det andet. Så vidt jeg kan se har de alle samme tekst indstillinger. 🙂

B
J
K
M
p
S
T

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *